alexhats Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2010 Ειμαι καινουριος στο forum εδω.Οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα στην εκθεση!!Ετοιμαζω 2 pc α)thermaltake Κandalf με full υδροψυξη σε ολα τα μερη του υπολογιστη,με πολλα νικελ και χρωματα.β)Αntec skeleton με υδροψυξη και σε αυτο το συστημα!φωτογραφιες συντομα.
Jason_ Σεπτέμβριος 9, 2010 #2 Σεπτέμβριος 9, 2010 Ειμαι καινουριος στο forum εδω.Οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα στην εκθεση!!Ετοιμαζω 2 pc α)thermaltake Κandalf με full υδροψυξη σε ολα τα μερη του υπολογιστηφωτογραφιες συντομα.τι εννοείς σε όλο το pc? cpu mobo vga hdd ram?
alexhats Σεπτέμβριος 9, 2010 Author #3 Σεπτέμβριος 9, 2010 τι εννοείς σε όλο το pc? cpu mobo vga hdd ram?Σε ολα, εκτος σκληρο δισκο.cpu,full cover mb,mofset,ram,2xvga
alexhats Οκτώβριος 1, 2010 Author #4 Οκτώβριος 1, 2010 Ηρθε η στιγμη να βαλω και εγω λιγες photo :031:
Jason_ Οκτώβριος 1, 2010 #5 Οκτώβριος 1, 2010 Φιλε μου έχεις δοκιμάσει την σύνδεση των blocks με λάστιχο η όχι ακόμα? Το λάστιχο που θα χρησιμοποιήσεις μάλλον απότι βλέπω τα ρακόρ είναι μιση ίντσα,φοβάμαι παρα πολύ επειδή θα είναι κοντινές οι ενώσεις ότι θα σου λυγίζει εκτος αν το μπήξεις στα γωνιακά και 45 μοιρών ρακόρ
alexhats Οκτώβριος 1, 2010 Author #6 Οκτώβριος 1, 2010 σημερα θα δοκιμασω να τα ενωσω!εχω παρει οτιδιποτε υπαρχει απο γωνιες, και σωληνα ευκαμπτο τις feser.δεν νομιζω να εχω προβλημα!
Nemesis1442169105 Οκτώβριος 7, 2010 #7 Οκτώβριος 7, 2010 O alexhats μας ενημέρωσε ότι λόγω υγείας δε θα μπορέσει να συμμετάσχει, οπότε η συμμετοχή του ακυρώνεται....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.