Bill17 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Μολις παω να τρεξω το διαγνωστικο μου λεει οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη για να το παιξω ,αλλα το παιχνιδι παιζει κανονικα Η καρτα ειναι η 6800 128mb και μου φενεται περιεργο καθως μου λεει οτι δεν υποστηριζει το " no power of two rendered target suport".Εψαξα στα χαρακτηριστικα της 6800 και λεει οτι το υποστηριζει .Λετε να να κανει λαθος του διαγνωστικου?.Για ποσταρετε οι κατοχοι 6800 αν εχετε το παιχνιδι να δω μηπως τα΄παιξε η καρτα μου Υ.ΣΕχουν δοκιμαστη η περισοτερη drivers επισημη και ανεπισημη με απειραχτη την καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Οριστε και η εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Φεβρουάριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αφου πεζει κανονικα που ειναι το προβλημα?Μπορει το διαγνωστικο να κανει και λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Ε αυτο ψαχνω να μαθω!.Οποτε ο μονος τροπος ειναι απο αλλους χρηστες με την ιδια καρτα αν εχουν το ιδιο προβλημα. Οποτε παρακαλω τους κατοχους 6800 να ποσταρουν για να μου φυγει η απορια:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 και στην 6600 αυτο λεει. αλλα παιζει κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Ευχαριστω .38-.45Επισης εχω προσεξει στο 3dmark05 στο 3 τεστ οτι η σκιες στο βουνο εχουν καποια bags με οτι drivers και να εχω βαλει.Ολα αυτα τα λεω επειδη η καρτα εχει ξεκλειδωθει 16/6 επιτυχως και λεω μπας και τις εκανα καμια ζημια καθως τωρα ειναι παλι στα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Γιατι δεν μπορω να παραθεσω φωτογραφια με την ΔΙΟΡΘΩΣΗ Δυστηχως την πετσοκοψα και δεν φενεται καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 :...: Κανενας χριστιανος που να εχει 6800 και 3δμαρκ 05 να μου λυση την απορια Οι σκιες φενονται σε μερικα σημεια σαν artifacts στο 3ο τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Απ'ότι βλέπω (έχει και μια X800XTPE το νοικοκυριό) , είτε το GT3 του 3DMark έχει πρόβλημα , είτε και οι 2 εταιρίες διάλεξαν τον ίδιο τρόπο να κλέψουν στο συγκεκριμένο test.Κοινώς , τόσο η X800 όσο και η 6800 κάνουν "νερά" στις σκιες στο βουνό.Μάλλον για cheats πρόκειται.Αν δεν βαριέσαι , βάλε τους 71.xx , ώστε να έχεις προβλήματα και στο νερό (για ακόμα μεγαλύτερα σκορ) :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Α τωρα μαλιστα και εγω που τρωγομουν και νομιζα οτι τα΄παιξε η καρτα. Πριν λιγο δοκιμασα και τους οδηγους τις MSI απο το cd (61.21) και δεν μου βγαζει λαθος στο splinter Cell.Οποτε ειναι θεμα οδηγων .Στο 3δμαρκ05 επιμενει να μην δειχνει σωστα τις σκιες και με αυτους τους οδηγους που ειναι απο τους πρωτους οποτε το κοβω να φταιει το 3δμαρκΟποτε το θεμα εκλεισε Ευχαρισω για τις απαντηση σας :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.