Jump to content

Splinter Cell Pandora tomorrow και Προβλημα με την 6800

Bill17

Recommended Posts

Μολις παω να τρεξω το διαγνωστικο μου λεει οτι η καρτα δεν ειναι συμβατη για να το παιξω ,αλλα το παιχνιδι παιζει κανονικα

Η καρτα ειναι η 6800 128mb και μου φενεται περιεργο καθως μου λεει οτι δεν υποστηριζει το " no power of two rendered target suport".Εψαξα στα χαρακτηριστικα της

6800 και λεει οτι το υποστηριζει .Λετε να να κανει λαθος του διαγνωστικου?.

Για ποσταρετε οι κατοχοι 6800 αν εχετε το παιχνιδι να δω μηπως τα΄παιξε η καρτα μου

Υ.Σ

Εχουν δοκιμαστη η περισοτερη drivers επισημη και ανεπισημη με απειραχτη την καρτα

Ε αυτο ψαχνω να μαθω!.Οποτε ο μονος τροπος ειναι απο αλλους χρηστες με την ιδια καρτα αν εχουν το ιδιο προβλημα. Οποτε παρακαλω τους κατοχους 6800 να ποσταρουν για να μου φυγει η απορια:daisy:

Ευχαριστω .38-.45

Επισης εχω προσεξει στο 3dmark05 στο 3 τεστ οτι η σκιες στο βουνο εχουν καποια bags με

οτι drivers και να εχω βαλει.

Ολα αυτα τα λεω επειδη η καρτα εχει ξεκλειδωθει 16/6 επιτυχως και λεω μπας και τις εκανα καμια ζημια καθως τωρα ειναι παλι στα default.

Απ'ότι βλέπω (έχει και μια X800XTPE το νοικοκυριό) , είτε το GT3 του 3DMark έχει πρόβλημα , είτε και οι 2 εταιρίες διάλεξαν τον ίδιο τρόπο να κλέψουν στο συγκεκριμένο test.

Κοινώς , τόσο η X800 όσο και η 6800 κάνουν "νερά" στις σκιες στο βουνό.

Μάλλον για cheats πρόκειται.

Αν δεν βαριέσαι , βάλε τους 71.xx , ώστε να έχεις προβλήματα και στο νερό (για ακόμα μεγαλύτερα σκορ) :whistling

Α τωρα μαλιστα και εγω που τρωγομουν και νομιζα οτι τα΄παιξε η καρτα.

Πριν λιγο δοκιμασα και τους οδηγους τις MSI απο το cd (61.21) και δεν μου βγαζει λαθος στο splinter Cell.Οποτε ειναι θεμα οδηγων .Στο 3δμαρκ05 επιμενει να μην δειχνει σωστα τις σκιες και με αυτους τους οδηγους που ειναι απο τους πρωτους οποτε το κοβω να φταιει το 3δμαρκ

Οποτε το θεμα εκλεισε

Ευχαρισω για τις απαντηση σας :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.