Jason_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8, 2010 Φωτογραφικό υλικό και κείμενο s00n. Έχω ακόμα κάποιες επιδιορθώσεις
viper1442169065 Σεπτέμβριος 8, 2010 #2 Σεπτέμβριος 8, 2010 Έλα να βλέπω τρελά συστήματα!!!!:003::003::003: :103:
Nemesis1442169105 Σεπτέμβριος 8, 2010 #3 Σεπτέμβριος 8, 2010 Ελπίζω τη μπύρα να μη την αδειάσεις...!!! Τι θα κάνουμε τόσες μέρες εκεί? χεχε
Jason_ Σεπτέμβριος 20, 2010 Author #5 Σεπτέμβριος 20, 2010 Hey.. Λοιπόν αυτή την φορα είπα να φτιάξω λίγο το κατεβαστίρι μου..με μικρό μέγεθος και αθόρυβο. Το κουτί του ήθελα να είναι μικρό και εντυπωσιακό οποτε σκέφτηκα να το βάλω μέσα σε ένα βαρελάκι μπίρας Ηeineken 5Λίτρο. Το βαρελάκι μου το έδωσε ένας φίλος..Από την στιγμή που το πείρα στα χερια μου άρχιζα να σκέφτομαι πως θα χωρέσω εκεί μέσα μια μητρική ένα τροφοδοτικό και έναν σκληρό δίσκο και αν μπορέσω και drive... Οποτε άρχισα. . Κόβω την κάτω μεριά και βλέπω Η μητρική με λίγους υπολογισμούς λίγο ζόρι και καμια modda χωράει μέσα τελικά Τροφοδοτικό.. Άνοιγμα-μέτρημα-λύγισμα οι 2 πλευρές για να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά μέσα στο βαρέλι. Για λίγο θα ακουμπούσε στο pcb της μητρικής. Το βύσμα για το τροφοδοτικό τοποθετήθηκε πάνω στο βαρελάκι. Η ψύχτρα από το cpu αλλάχτηκε με μια κοντύτερη και ήρθε στα μέτρα μου για να κουμπώσει,και να κερδίσω λίγο χώρο.. Έκοψα μερικά κομμάτια λαμαρίνα για να μπορέσω να φτιάξω τις βάσεις της μητρικής που θα περτσινοθούν με το βαρέλι.. Ένα μεγάλο κομμάτι για να φτιαχτεί το backplate γιατί αυτό που έδινε η μητρική πια δεν έκανε επειδή το βαρέλι είναι στρογγυλό. Αντέγραψα το πρωτότυπο backplate στο καινούριο. Βάσεις έπρεπε να φτιάξω και για τον σκληρό δίσκο που θα τον έβαζα κάτω από την μητρική.. Ανεμιστήρας έπρεπε να μπει μπροστά στο τροφοδοτικό για να βάζει κρύο αέρα και να ψύχει.. Start button στο κουμπί που έβγαζε την μπίρα Βάφτηκαν μαύρη η πρόσοψη και οι γωνιές για το σκληρό δίσκο. Τοποθέτηση τροφοδοτικού μητρικής και σκληρού δίσκου. Τοποθετημένα όλα πάνω και τελειωμένο. Αυτά από μένα. Πιστεύω να σας άρεσε Δείτε λοιπόν το πρώτο μου project που θα κατεβάσω και στην συνεχεια της εβδομάδας θα σας ανεβάσω και τις μικροαλλαγές που έχω κάνει για να δείχνει πιο όμορφο. Μέχρι τότε have fun
Nemesis1442169105 Σεπτέμβριος 21, 2010 #7 Σεπτέμβριος 21, 2010 Να έχεις και ποτηράκια μαζί σου να μοιράζεις μπύρα...!!! :033: :033:Γιατί σίγουρα θα σου ζητήσουν...!!! χαχαχαχαχαχαχα Τόσα ακούσαμε πέρυσι, να το περιμένεις και φέτος...!!!Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα με το "χορηγό" σου...!!! χαχαχαχα Μπύρες άδεια? :033:PS. Αυτό το ανεμιστηράκι πολύ προεξέχει, για λόγους αισθητικής δε μπαίνει από μέσα? Εκτός κι αν είναι απ'έξω για λειτουργικούς λόγους...!!!
Jason_ Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #8 Σεπτέμβριος 21, 2010 Στο update μου θα ειναι απο μέσα κυριε Kυριακοο ..
Nemesis1442169105 Σεπτέμβριος 21, 2010 #10 Σεπτέμβριος 21, 2010 Εντάξει κύριε Jason...!!! Είδες σε προσέχω...!!! χαχαχαχα@ sofos δε θα πω ότι δε το περιμενα απο σενα...!!! :033: :033:
Jason_ Σεπτέμβριος 28, 2010 Author #12 Σεπτέμβριος 28, 2010 Hey.. Λοιπόν αυτή την φορα είπα να φτιάξω λίγο το κατεβαστίρι μου..με μικρό μέγεθος και αθόρυβο. Το κουτί του ήθελα να είναι μικρό και εντυπωσιακό οποτε σκέφτηκα να το βάλω μέσα σε ένα βαρελάκι μπίρας Ηeineken 5Λίτρο. Το βαρελάκι μου το έδωσε ένας φίλος..Από την στιγμή που το πείρα στα χερια μου άρχιζα να σκέφτομαι πως θα χωρέσω εκεί μέσα μια μητρική ένα τροφοδοτικό και έναν σκληρό δίσκο και αν μπορέσω και drive... Οποτε άρχισα.. Κόβω την κάτω μεριά και βλέπω Η μητρική με λίγους υπολογισμούς λίγο ζόρι και καμια modda χωράει μέσα τελικά Τροφοδοτικό.. Άνοιγμα-μέτρημα-λύγισμα οι 2 πλευρές για να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά μέσα στο βαρέλι. Για λίγο θα ακουμπούσε στο pcb της μητρικής. Το βύσμα για το τροφοδοτικό τοποθετήθηκε πάνω στο βαρελάκι. Έκοψα μερικά κομμάτια λαμαρίνα για να μπορέσω να φτιάξω τις βάσεις της μητρικής που θα περτσινοθούν με το βαρέλι.. Ένα μεγάλο κομμάτι για να φτιαχτεί το backplate γιατί αυτό που έδινε η μητρική πια δεν έκανε επειδή το βαρέλι είναι στρογγυλό. Αντέγραψα το πρωτότυπο backplate στο καινούριο. Βάσεις έπρεπε να φτιάξω και για τον σκληρό δίσκο που θα τον έβαζα κάτω από την μητρική.. Ανεμιστήρας έπρεπε να μπει μπροστά στο τροφοδοτικό για να βάζει κρύο αέρα και να ψύχει.. Start button στο κουμπί που έβγαζε την μπίρα Βάφτηκαν μαύρη η πρόσοψη και οι γωνιές για το σκληρό δίσκο. Τοποθέτηση τροφοδοτικού μητρικής και σκληρού δίσκου. Τοποθετημένα όλα πάνω και τελειωμένο. Αυτά από μένα. Πιστεύω να σας άρεσε
Jason_ Σεπτέμβριος 29, 2010 Author #13 Σεπτέμβριος 29, 2010 To update που λέγαμε Είχαμε και μια αναποδιά,κάηκε η μητρική από βραχυκύκλωμα αλλα όλα τέλεια αντικαταστάθηκε με καινούρια. Λοιπόν, Ανοίχτηκε άλλη μια τρύπα στο πλάι και μπήκε ανεμιστίρι που βάζει αέρα. Στο πάνω μέρος δεν υπήρχαν οπές για να βγαίνει ο αέρας με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πολύ το αλουμινένιο βαρελάκι. Τελικά το backplate μαύρο ήταν πολύ άσκημο αλλα ντύθηκε με αυτοκόλλητο. Μερικές γενικές photos και έτοιμο. Τοποθετήθηκε και ένα μικρό διακοπτάκι για να κλείνει το τροφοδοτικό.
Nemesis1442169105 Σεπτέμβριος 29, 2010 #14 Σεπτέμβριος 29, 2010 Μπορώ από τώρα να φανταστώ αντιδράσεις από το περίεργο κοινό...!!!! Το διαπιστώσαμε και πέρυσι, το περιμένουμε και φέτος...!!! :033:> Ναι είναι υπολογιστής...!!!Τα ποτήρια για την μπύρα μη ξεχάσεις...!!! χαχαχαχαχα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.