john.p Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2010 Η μητρική μου έχει τρεις θέσεις για RAM και εγώ έχω μία του ενός GB. Έχω από κάπου άλλες δύο RAM. Η μία 512 KB και η άλλη 256 KB. Αν τις βάλω και αυτές, τί θα γίνει?Έχω Intel Pentium 4, CPU 2,61 GHz και Windows XP Prof. SP3 (αν λένε κάτι αυτά).Να βάλω και τις άλλες δύο? Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Σεπτέμβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2010 Μην τις βάλεις, γιατί μπορεί να γίνει καμμιά έκρηξη Τίποτα δεν θα γίνει. Τις βάζεις, αν τις βλέπει όλες μαζί σωστά, τις αφήνεις. Ίσως χρειαστεί να παίξεις με τις ρυθμίσεις των μνημών στο BIOS όμως. Ίσως και να μην μπορούνε να παίξουνε και οι 3 μαζί, να παίζουνε όμως 2 από αυτές μαζί, κ.ο.κ. Αν δεν δοκιμάσεις δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Σεπτέμβριος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Η μητρική μου έχει τρεις θέσεις για RAM και εγώ έχω μία του ενός GB. Έχω από κάπου άλλες δύο RAM. Η μία 512 KB και η άλλη 256 KB. Αν τις βάλω και αυτές, τί θα γίνει?Έχω Intel Pentium 4, CPU 2,61 GHz και Windows XP Prof. SP3 (αν λένε κάτι αυτά).Να βάλω και τις άλλες δύο? Τι λέτε?Γιατί όχι;αλλά πριν να βαλεις τις αλλες δυο RAM πρεπει να δεις τι τυπο RAM υποστηριζει η μητρική και τινος τιπου ειναι οι δυο RAM, για παράδειγμα DDR2, DDR3...επιπλέον πρεπει να δεις και αν χρειαζονται στον υπολογιστή (ενα GB για το Windows XP αρκοεί και περισσευει) και αν τις χρησιμοποιείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 Η μητρική μου έχει τρεις θέσεις για RAM και εγώ έχω μία του ενός GB. Έχω από κάπου άλλες δύο RAM. Η μία 512 KB και η άλλη 256 KB. Αν τις βάλω και αυτές, τί θα γίνει?Έχω Intel Pentium 4, CPU 2,61 GHz και Windows XP Prof. SP3 (αν λένε κάτι αυτά).Να βάλω και τις άλλες δύο? Τι λέτε?Να διορθώσω προφανώς είναι MB και όχι KB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Σεπτέμβριος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2010 (ενα GB για το Windows XP αρκοεί και περισσευει)Εξαρτάται τί κανει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.p Σεπτέμβριος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2010 Να διορθώσω προφανώς είναι MB και όχι KB... Ναι είναι ΜΒ οι άλλες δύο. Λοιπόν τις έβαλα. Άνοιξε το pc κανονικά, τις αναγνώρισε, στις πληροφ. συστήμ. έγραφε 1,75 GB. (δείτε εικόνες). Δούλεψε μία μέρα καλά αλλά μετά ξαφνικά άρχισε να κάνει επανεκινήσεις το pc. Οι δύο μνήμες είναι kingstone και η άλλη (500 ΜΒ) είναι TwinMos. Έβγαλα την 500άρα (TwinMos) και τώρα έχω 1,25 GB και το pc δουλεύει μια χαρά από τότε. Ρε παιδιά όχι ότι κερδίζω και τίποτε σε μνήμη με όλη τη φάση, απλά από περιέργεια να δω τι θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.