nikos134 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2010 Λοιπόν θέλωνα σας ρωτήσω παίρνω καινούργιο pc απο το πλαισιο κ θα ήθελα να μάθω αν είναι καλή ιδέα να βάλω υδροψυξη. Δεν ενδιαφερομαι τοσο για χαμηλες θερμοκρασιες αλλα για το λιγοτερο θόρυβο αφου θα εχει λιοτερους ανεμιστιρες.....Θελω μονο για cpu to poly και καρτα γραφικων πόσο θα κοστισει ενα απλο και φτηνό συστημα αν το αγοράσω απο πλαισιο?ευχαριστω εκ τον προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Όπως κάθε επιπλέον πράγμα που θέλει κάποιος να κάνει που μπορεί να έχει κάποιος κινδύνους μαζί με όλα τα καλά, το πρώτο που κάποιος θα σε ρωτήσει είναι:Χρειάζεσαι όντως υδρόψυξη?Αν δεν κάνεις OC, τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις το θέμα του θορύβου με ένα αθόρυβο κουτί και με αερόψυκτρες με χαμηλές στροφές.Υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω χρήματα και να μπλέξεις με νερά μέσα στο κουτί σου, την στιγμή που μάλλον δεν το χρειάζεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos134 Αύγουστος 30, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Βασικά και εγώ τώρα είπα να μπω στο παιχνιδι και να δοκιμάσω το OC πηρα και τους ανεμιστηρες τους δηθεν αθορυβους και μετα απο 1 μηνα αρχιζε το pc να κανει σαν τρακτερ....τεσπα εγω λεω να το δοκιμασω γιατι αν το βαλω θα το βαλουν αυτοι και θα εχουν αυτοι την ευθυνη....δεν το κανανατε καλα φταιξτετο.....λεο να παρω τον εξαπυρηνο της Amd τον 2.8 και να δοκιμασω κ εγω το OC,για να φανταστεις τωρα ειμαι με ενα μονοπυρηνο στα 3,0...ηρ8ε και μενα η ωρα να παρω υπολογηστη...ποτε 8α ξαναπαρω?να μην τον κανω καλουτσικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos134 Αύγουστος 30, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 να ρωτησω και κατι αλλο εμενα μου φαινεται η το πλαισιο δεν εχει στην σελιδα του κα8ολου αντλιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Δεν το ξέρω τι γίνεται με την υδρόψυξη στο Πλαίσιο.Στήνουν και σύστημα υδρόψυξης και στο δίνουν έτοιμο?Το έχεις τσεκάρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos134 Αύγουστος 30, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 αν πας και παραγειλης καινουργιο υπολογηστη στο βαζουν οι ιδοι χωρις να ειμαι σιγουροσ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.