Jump to content

Ερώτηση για υδρόψυξη

nikos134

Recommended Posts

Λοιπόν θέλωνα σας ρωτήσω παίρνω καινούργιο pc απο το πλαισιο κ θα ήθελα να μάθω αν είναι καλή ιδέα να βάλω υδροψυξη. Δεν ενδιαφερομαι τοσο για χαμηλες θερμοκρασιες αλλα για το λιγοτερο θόρυβο αφου θα εχει λιοτερους ανεμιστιρες.....Θελω μονο για cpu to poly και καρτα γραφικων πόσο θα κοστισει ενα απλο και φτηνό συστημα αν το αγοράσω απο πλαισιο?ευχαριστω εκ τον προτερων

Όπως κάθε επιπλέον πράγμα που θέλει κάποιος να κάνει που μπορεί να έχει κάποιος κινδύνους μαζί με όλα τα καλά, το πρώτο που κάποιος θα σε ρωτήσει είναι:

Χρειάζεσαι όντως υδρόψυξη?Αν δεν κάνεις OC, τότε μπορείς να αντιμετωπίσεις το θέμα του θορύβου με ένα αθόρυβο κουτί και με αερόψυκτρες με χαμηλές στροφές.

Υπάρχει λόγος να δώσεις παραπάνω χρήματα και να μπλέξεις με νερά μέσα στο κουτί σου, την στιγμή που μάλλον δεν το χρειάζεσαι?

Βασικά και εγώ τώρα είπα να μπω στο παιχνιδι και να δοκιμάσω το OC πηρα και τους ανεμιστηρες τους δηθεν αθορυβους και μετα απο 1 μηνα αρχιζε το pc να κανει σαν τρακτερ....τεσπα εγω λεω να το δοκιμασω γιατι αν το βαλω θα το βαλουν αυτοι και θα εχουν αυτοι την ευθυνη....δεν το κανανατε καλα φταιξτετο.....λεο να παρω τον εξαπυρηνο της Amd τον 2.8 και να δοκιμασω κ εγω το OC,για να φανταστεις τωρα ειμαι με ενα μονοπυρηνο στα 3,0...ηρ8ε και μενα η ωρα να παρω υπολογηστη...ποτε 8α ξαναπαρω?να μην τον κανω καλουτσικο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.