Orthostasia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2010 Ξερει κανενας αν υπαρχει καταστημα η stock house me Tower cases xωρις πολλα πολλα μιτζιμπριτζια,η καμμια αλλη ιδεα τι ***** μπορει να χωρεσει στο εσωτερικο του τα παρακατω:Asus Rampage III Extreme (E-ATX factor)3 Swiftech 2.120 Radiators1 M655 pump 1 Micro Swiftetech Reservoir Ati HD 5970(30 cm)
alexandrosss Αύγουστος 21, 2010 #4 Αύγουστος 21, 2010 3 Swiftech 2.120 Radiators3ψυγεια μεγεθους 2χ12 καταλαβα καλα αν ειναι ετσι μονο το μοτσαρτ
Orthostasia Αύγουστος 25, 2010 Author #5 Αύγουστος 25, 2010 alexandrosss έγραψε: 3 Swiftech 2.120 Radiators3ψυγεια μεγεθους 2χ12 καταλαβα καλα αν ειναι ετσι μονο το μοτσαρτΤελικα ουτε Μοτσαρτ ουτε το 800αρι της Corsair,βρηκα ενα ωραιο μαυρο πολυ μεγαλο Noname κουτι σε ενα καταστημα με PC εντελως στο φλου που με λιγο modding παιρνει αριστα της παναγιας τα ματια μεσα,το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι απο καθαρο ατσαλι και ζυγιζει 19 κιλα,χωρις καθολου cable Management και σχετικες αηδιες!Αλλα αφου μου κανει λογο χωρων θα το αξιοποιησω!Ευχαριστω για τις προτασεις παντως!
pokemon6401442169101 Αύγουστος 25, 2010 #6 Αύγουστος 25, 2010 Orthostasia έγραψε: Τελικα ουτε Μοτσαρτ ουτε το 800αρι της Corsair,βρηκα ενα ωραιο μαυρο πολυ μεγαλο Noname κουτι σε ενα καταστημα με PC εντελως στο φλου που με λιγο modding παιρνει αριστα της παναγιας τα ματια μεσα,το μονο κακο που εχει ειναι οτι ειναι απο καθαρο ατσαλι και ζυγιζει 19 κιλα,χωρις καθολου cable Management και σχετικες αηδιες!Αλλα αφου μου κανει λογο χωρων θα το αξιοποιησω!Ευχαριστω για τις προτασεις παντως!Μόλις τελειώσεις με τα mods, θα θέλαμε να το δούμε, και να μας πεις απόψεις :077:Και εγώ ήθελα κουτί που να χώραγε μια υδρόψυξη, είχα ένα αρχαίο της compaq και αργότερα πήρα το coolermaster cosmos s όταν πρωτοβγήκε, που χώραγε τα πάντα και έπιανε ελάχιστο χώρο στο δωμάτιο.:003:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.