lupurtup Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2010 Παραπόνα για τις εταιρίες που μπορούμε να κάνουμε Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ Προχθές διάβασα ένα δοκιμαστικό για ένα τροφοδοτικό πολύ ωραίο άρθρο και ενημερωτικό και αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω το δικό μου NO NAME με ένα επώνυμο και έτσι το απέχτησα Και άρχισαν τα προβλήματα 1 τα καλώδια για να κουμπώσουν στους δίσκους SATA έπρεπε να τα κάνεις κόμπους 2 τα βύσματα με τα καλώδια τα έχουν με κλέφτες ούτε βιδωτά ούτε κολλημένα τίποτα με λίγο ζόρι παραπάνω τα πήρες στα χεριά και τα κλαίς 3 έλεγχος παραγωγής μηδέν Με πήρε πάνω από δυο ώρες για να βρω γιατί το PC δεν έκανε boot από τον σκληρό και μετά από έναν καφέ ένα πακέτο τσιγάρα και ένα βιβλίο μπινελικια βρήκα το σφάλμα ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ στο μεσαίο βύσμα του SATA Και κάθομαι και σκέπτομαι είχα το NO NAME πάνω από 3 χρόνια άλλαξε τρία διαφορετικά συστήματα και δεν έκανε κιχ και έδωσα τόσα χρήματα για να αποκτήσω ένα καλό και επώνυμο εξάρτημα Δεν τα έπαιρνα καραμέλες να μου μείνει και η γλύκα εκτός και εάν είμαι ο καντέμης της γειτονιάς
takis 7 Αύγουστος 19, 2010 #2 Αύγουστος 19, 2010 Φιλαρακι δεν την παλευεις με τους 40 κελσιου ε?Επισης:"γ"καντεμης ειναι η λεξη και οχι καντεμης.Και τωρα περιμενω τους mods να το σβησουν.Αλλα οποιος δωσει σοβαρη απαντηση μεσα στον Αυγουστο σε αυτο το ποστ...καληνυχτα θλιψη τοτε..
kosath Αύγουστος 20, 2010 #3 Αύγουστος 20, 2010 Με συγχωρείς lupurtp (!) αλλά δεν φταίνε οι κατασκευαστές επειδή εσύ έχεις βάλει ανάποδα τα καλώδια.Το βασικότερο ερώτημα: "Πως τα κατάφερες;"Παλαιότερα (εποχή IDE) υπήρχε ο κανόνας "Κόκκινο - Κόκκινο". Το κόκκινο καλώδιο του IDE να είναι δίπλα στο κόκκινο της τροφοδοσίας. Αυτό ισχύει ακόμη με το πορτοκαλί της τροφοδοσίας του sata να βρίσκεται δίπλα στο καλώδιο δεδομένων.Επειδή μάλλον ο πάνω δίσκος της φωτό σου δεν θα λειτουργεί (αν δεν έχει καεί λόγω αντεστραμμένης τροφοδοσίας) βάλε το καλώδιο σωστά και παραδέξου ότι έκανες λάθος.Αυτά προς το παρόν.Μισό λεπτό: Με την τροφοδοσία όπως είναι στη φωτό αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά; Τότε μεγάλε ο κατασκευαστής του δίσκου πρέπει να΄χει πρόβλημα. Δεν μας γράφεις και το μοντέλο του δίσκου;
MadCatMk21442169156 Αύγουστος 20, 2010 #4 Αύγουστος 20, 2010 Δε μας γραφεις και τον κατασκευαστή του PSU..
pokemon6401442169101 Αύγουστος 20, 2010 #5 Αύγουστος 20, 2010 Συμφωνώ με τους αποπάνω, αν διαβάσεις το license of agreement της εγγύησης, η εταιρία δεν αναλαμβάνει ΚΑΜΙΑ ευθύνη από λάθος του χρήστη, δεν φταίει ο κατασκευαστής αν ο ίδιος ο χρήστης δεν έχει εξειδικευμένες γνώσεις, βάζει τα βύσματα ανάποδα, καίει motherboards από OC κ.α.Η ευθύνη είναι 100% δικιά σου κ. lupurtup , ο κατασκευαστής μια χαρά ήξερε και υπολόγισε τις προδιαγραφές ενός τροφοδοτικού. Επειδή ΕΣΥ δεν γνώριζες την διαδικασία η δεν διάβασες ένα manual για την γωνία ενός καλωδίου τροφοδοσίας δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο κατασκευαστής. Επίσης ούτε η εγγύηση του τροφοδοτικού ούτε του σκληρού δίσκο δεν καλύπτει τέτοια λάθη του χρήστη.Εγώ έχω ένα 1000άρι enermax από το 07. Κανένα πρόβλημα δεν είχα και σε πληροφορώ ότι έχει και τους ίδιους connectors όπως αυτό που έχεις.Βάζω στοίχημα ότι έσπασες η τον connector του δίσκου η το καλώδιο του τροφοδοτικού, αν βγάλεις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θα φανεί αυτό που λέω.
alexandrosss Αύγουστος 20, 2010 #6 Αύγουστος 20, 2010 πολυ πιθανόν να έσπασες και το βησματάκι τροφοδοσίας έτσι που το έβαλες, παρατηρησε την φωτογραφία σου το ένα είναι ανάποδα, αν δεις τα καλώδια σάτα έχουν ένα μικρό οδηγό μέσα για να δείχνει απο μια μεριά κουμπόνουνε(ποτέ δεν χώνεψα τα σατα βύσματα)ποκέμον πιστέυω το βύσμα του τροφοδοτικού έσπασε εκείνα σπάνε πιο εύκολα, τουλάχιστον περισσότερα τέτοια βλέπω σπασμένα στην δουλειά μου.Υ.Γ. αυτοί που δεν ξέρουνε καλήτερα να το πηγαίνουνε απο εκεί που το πήρανε και για να το περάσουνε, σιγά πόσα χρήματα θα ζητήσουνε στο κατω κατω
pokemon6401442169101 Αύγουστος 21, 2010 #7 Αύγουστος 21, 2010 ποκέμον πιστέυω το βύσμα του τροφοδοτικού έσπασε εκείνα σπάνε πιο εύκολα, τουλάχιστον περισσότερα τέτοια βλέπω σπασμένα στην δουλειά μου.έχω δει σε DVD-RW, σε σκληρό δίσκο για την ώρα όχι.
alexandrosss Αύγουστος 21, 2010 #8 Αύγουστος 21, 2010 τα εψαξα να τα βγαλω φωτογραφία αλλα δεν τα βρήκα για να δούνε πως σπάνε, μάλλον τα έστειλα για ανακύκλωση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.