viper1442169065 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2010 Το πρόβλημα είναι με το HTPC της υπογραφής.Ενώ δούλευε μια χαρά επί 2-3 μέρες, αποφάσισα να του κάνω ένα restart μετά από κάποια update που εγκατέστησα από τα Windows Update.Αυτό ήταν.Από εκείνη την στιγμή, ξεκινάει και μόλις εμφανήσει την εικόνα με το logo των Win Xp βαράει restart.Πάντα στο ίδιο σημείο.Από Bios έλεγξα είναι οκ θερμοκρασίες.Από safe mode τα ίδια.Καμιά ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Αύγουστος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 last known good configuration βάλε (από το F8 menu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 τίποτα από αυτά δεν δούλευε.Απορώ πώς γίνεται τα updates της Microsoft να μαμάνε έτσι ένα λειτουργικό που τρέχει ρολόι...Αναγκάστικα να μπω με recovery console και να κάνω manual copy and replace όλα τα αρχεία που μπορεί να δημιουργούνε το πρόβλημα.Ευτυχώς το system restore είχε κάποια προηγούμενα αρχεία που με αυτά έκανα τη δουλειά και επανήλθα όπως ήμουν πριν..Καθόλου έυκολη δουλειά χωρίς οδηγίες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Αύγουστος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 δεν εισαι ο πρώτος θωμα τον τελευταίο καιρό η Microsoft το εχει @εσει το θέμα με τα update και ολα τα pc η μπλε οθόνες θα τρώνε η δεν θα ξαναμπούν ποτε στα windows............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Αύγουστος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Ευτυχώς στα 7 δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα και περνάω όλα τα Updates.Αλλά στο pc αυτό τέλος τα Updates, καθώς δεν ξέρω ποιο προκάλεσε το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.