Talassa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2010 Γειά σας! Εχω προβλημα. Λοιπόν, σαν υπολογιστη εχω το Hp Pavilion DV6, και σαν λειτουργικό σύστημα εχω το Windows 7 Ultimate. απο λιγο δεν λειτουργουν πια τα Touch κουμπιά του υπολογιστη (αυτά στην φωτογραφια για να καταλαβουμε) άρα δεν μπορώ πια για παραδειγμα να ενεργοποιησω την ασυρματη συνδεση κλπ.. κανένας εχει καμιά ιδέα για να τα ξαναενεργοποιησω; Ευχαριστώ (και συγνωμη για τα ελληνικά μου :003: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Αύγουστος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Εχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ και πριν μερικες μέρες μου έκανε ακριβως το ίδιο προβλημα. Το ξεβίδωσα από κάτω έβγαλα το καπάκι με τα πλήκτρα που έχουν το πλόβλημα και έβγαλα το flex cable που συνδέει το καπάκι με τη μητρική. Τα ξαναέβαλα μετά πίσω και έφτιαξε. Προφανώς δεν έκανε καλή επαφή το flex cable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Αύγουστος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Εχω ακριβώς το ίδιο λαπτοπ και πριν μερικες μέρες μου έκανε ακριβως το ίδιο προβλημα. Το ξεβίδωσα από κάτω έβγαλα το καπάκι με τα πλήκτρα που έχουν το πλόβλημα και έβγαλα το flex cable που συνδέει το καπάκι με τη μητρική. Τα ξαναέβαλα μετά πίσω και έφτιαξε. Προφανώς δεν έκανε καλή επαφή το flex cable.Άρα λες οτι το προβλημα ειναι οτι δεν κανουν καλη επαφη τα Touch κουμπια με τη μητρικη!Αλλά είναι κανονικό οτι όταν ανοιγω τον υπολογιστη το φωτακι της εικονας του Wi-Fi αλλαει χρωμα (γινεται μπλε); Γιατί αυτο θα έλεγε οτι η συσκευη συνδεεται σωστά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Αύγουστος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Άρα λες οτι το προβλημα ειναι οτι δεν κανουν καλη επαφη τα Touch κουμπια με τη μητρικη!Αλλά είναι κανονικό οτι όταν ανοιγω τον υπολογιστη το φωτακι της εικονας του Wi-Fi αλλαει χρωμα (γινεται μπλε); Γιατί αυτο θα έλεγε οτι η συσκευη συνδεεται σωστά!Ναι και εμένα τα ledakia λειτουργούσαν. Το έβγαλα το ξαναέβαλα και έφτιαξε. Μπορεί και να έτυχε σε εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Αύγουστος 19, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Ναι και εμένα τα ledakia λειτουργούσαν. Το έβγαλα το ξαναέβαλα και έφτιαξε. Μπορεί και να έτυχε σε εμένα.Καλά, τοτε θα προσπαθησω κι εγω.Αλλά τι ακριβως πρεπει να ξεβιδωσω, ποιο καπακι;και πώς; (δεν θα ηθελα να σπησω τον υπολογιστή :083: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Αύγουστος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Το πρόβλημα συνήθως λύνεται με επανεγκατάσταση των drivers Quick Launch Buttons ή/και με BIOS UPDATΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Αύγουστος 19, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Το πρόβλημα συνήθως λύνεται με επανεγκατάσταση των drivers Quick Launch Buttons ή/και με BIOS UPDATΕ.και τωρα προσπαθώ να κεταβασω αυτα τα δράιβερ, αλλά γιατί μεχρι λιγο απο τωρα λειτουργουσαν χωρίς προβλήματα;EDIT: Εγκατέστησα τα drivers Quick Launch Buttons και έκανα το BIOS UPDATΕ, αλλά όλα έμεινε όπως ηταν πριν, τα Touch κουμπιά εξακολουθούν να μη λειτουργησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Αύγουστος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 και τωρα προσπαθώ να κεταβασω αυτα τα δράιβερ, αλλά γιατί μεχρι λιγο απο τωρα λειτουργουσαν χωρίς προβλήματα;EDIT: Εγκατέστησα τα drivers Quick Launch Buttons και έκανα το BIOS UPDATΕ, αλλά όλα έμεινε όπως ηταν πριν, τα Touch κουμπιά εξακολουθούν να μη λειτουργησουν...Και εμενα δεν εφτιαξαν με την επανεγκατάσταση. Εβγαλα το καπάκι το ξαναέβαλα και έφτιαξε. Απλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 20, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Quick Launch Buttons drivers και απο εμένα συνήθως εκεί είναι το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 21, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Τι το παλεύουμε ρε παιδιά? Όντως πρώτη λύση οι οδηγοί και μετά το κατσαβίδι. Αν ο bfc μπορεί ας πει στο συμφορουμίτη τι να ξεβιδώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Αύγουστος 21, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 συνήθως είναι 3 βίδες πίσω απο την μπαταρία αυτα τα κουμπιά, και μετα ξεκουμπώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Αύγουστος 21, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2010 Παιδιά δεν ξέρω σε ποίον τρόπο, αλλά ξαφνθκά τα κουμπιά ξαναλειτουργούν.άγγισα για λαθος την μπαταρία, και τα κουμπιά έφτιαξαν!!Ευχαριτώ παντως σε όλους για την Βοήθεια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.