Jump to content

Η Οθόνη τρεμοπαίζει!!!!

Paragka

Recommended Posts

Όταν κάνω δεξί κλικ στο desktop ή επιλέγω Advanced Settings στα display properties η οθόνη τρεμοπαίζει όπως όταν αλλάζουμε την ανάλυσή της. Έχω διαβάσει σε διάφορα forum ότι πρέπει να βρώ στο registry το PlayOnMyTV>shellex κάποια καταχώρηση ({FFB699E0-306A-11d3-8BD1-00104B6F7516}) και στη συνέχεια να διαγράψω αυτή τη καταχώρηση όπου είναι συνδεδεμένη με αρχείο video(.avi, .mpg, .mpeg) στo registry.

Τη παραπάνω καταχώρηση την έχω βρει και σε άλλους υπολογιστές χωρίς όμως να τρεμοπαίζει η οθόνη.

Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα που το έλυσε ώστε να μου εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

Σε τι ανάλυση;;Πόσα Hz;;Και τι οθόνη είναι;;....αν το έχεις 1024χ768 στα 60Ηz φυσιολογικό είναι,τώρα αμα τα έχεις στο τέρμα και η οθόνη σου είναι παλιά τότε πάλι τα ίδια.....

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 11:41]

Σε τι ανάλυση;;Πόσα Hz;;Και τι οθόνη είναι;;....αν το έχεις 1024χ768 στα 60Ηz φυσιολογικό είναι,τώρα αμα τα έχεις στο τέρμα και η οθόνη σου είναι παλιά τότε πάλι τα ίδια.....

Έχω οθόνη CRT 17" Sony G200 στα 1024x768 και 100hz, ανάλυση και refresh rate που υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο μοντέλο. Έχω επίσης VGA MSI 6600GT AGP αν βοηθάει.

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 13:05]

η οθονη λες οτι τρεμοπαιζει οπως

οταν αλλαζουμε τις αναλυσεις!? δηλαδη δεν εχει

κανονικες διαστασεις? χαλαει καπως εντελως?

Δεν χαλάει ή αλλάζει κάτι, απλά κάνει όπως όταν αλλάζουμε κάποια ρύθμιση στην οθόνη(ανάλυση, refresh rate π.χ.) και μετά επανέρχεται όπως ήταν πριν.

Κανε κι εναν απομαγνητισμο,ετσι για να περναει η ωρα. Μηπως εχεις διπλα συσκευες που εκπεμπουν Η/Μ ακτινοβολια (ασυρματα τηλεφωνα,κινητα,ηχεια κλπ)? Επισης κατεβασε τη στα 85Ηz και δες....

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 00:05]

Αν δεν εχεις βαλει ακομα βαλε και τους οδηγους της οθονης γιατι καμια φορα τρωνε κολληματα τα win...μην την αφηνεις σαν plug and play monitor....

Έχω ήδη εγκαταστήσει τον οδηγό του κατασκευαστή της οθόνης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.