Talassa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2010 Καλημερα σας, χρειαζομαι βοήθεια με τον ηχο. Για λειτουργικό σύστημα εχω το Windows 7 Ultimate. Το προβλημα ειναι οτι οταν συνδεω ακουστικά, headset και τετοια δεν εκουω τιποτε, και ποτε τα αποσυνδεω απο τον υπολογιστη. Αν δεν συνδεω τιποτε στον υπολογιστη ακουω κανονικα τους ηχους.... εχετε καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2010 Πηγαινε ριξε μια ματια στις ρθμισεις του ηχου..πινακας ελεγχου-υλικο και ηχος-ηχοςεχει και κατι μπαριτσες για την ενταση.Μηπως ειναι τερμα κατω για τα ακουστικα σου?απο κει λογικα θα τη βρεις την ακρη λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talassa Αύγουστος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 Πηγαινε ριξε μια ματια στις ρθμισεις του ηχου..πινακας ελεγχου-υλικο και ηχος-ηχος εχει και κατι μπαριτσες για την ενταση. Μηπως ειναι τερμα κατω για τα ακουστικα σου? απο κει λογικα θα τη βρεις την ακρη λογικα ήδη είχα δωσει μια ματια στις ρυθμισεις του ηχου, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Λοιπόν, έκανα δοκιμές, και παρατηρησα οτι στις ρυθμισεις μου λεει οτι η συσκευη λειτουργει σωστά, και αν πατάω την εικονα ηχου μου διχνει οτι θα έπρεπε να ακουσω τους ηχους. έκανα εικονες. αυτες ειναι οι συσκευες ηχου που διαπιστωνει. και αυτο ειναι αυτο που βγαινει πότε κανω κλικ στην του ηχου εικονα. (πώς μπορεί κανείς να δει θεωρητικά αυτο μεν θα έλεγε οτι ο ηχος λειτουργεί, και δε δεν ακουω τίποτε.) α, τα ακουστικα μου εχουν το τερμα τους, αλλά έβαλα στο περισσοτερο τον εχω και κει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.