Necro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2010 Καλησπέρα, η μητρική είναι η asus commando και φοράει intel dual core 6600(τον παλιό). Οι μνήμες είναι kingston hyperX ddr2, σε 2 slots για dual channels. Το cpuz αναφέρει: Είχα ακούσει καποτε πως το 2T = αργό και να το αλλάξω και κάτι τέτοια. Νομίζω πως τις μνήμες τις έχω έτσι από τότε που πήρα το pc γιατί όταν το πρωτοέστησα αν θυμάμαι μπορεί να κανε τίποτα κουλά σε κάποιο παιχνίδι. Από τότε όμως έχει περάσει και bios update, νέα windows κτλ κτλ, οπότε θα θελα να ξέρω αν πρέπει να φτιάξω κάπως τις μνήμες. Δεν θέλω OC και δε θα τις πειράξω αν αναγκαστικά πειραχθεί και η cpu. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Αύγουστος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 μια χαρα ειναι φιλε μου μην πειράξεις τιποτα ,ολα αυτα που αναφέρεις για 2τ και 1 τ αφορά μονο το o/C τίποτε αλλο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Αύγουστος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου, απλά έβαλα το starcraft 2 που εχει κάτι bugs σχετικα με μνήμη έκανα bios update και θυμήθηκα αυτό με τις μνήμες και είπα να το τσεκάρω. ευχαριστώ πολύ, αν έχει κανείς καμιά ένσταση εδώ είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.