feanorian82 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Στο σπίτι η γραμμή μου είναι σε PCM. Αποτέλεσμα το να μην μπορώ να βάλω ADSL την οποία χρειάζομαι. Μετά από άκαρπες αιτήσεις μετατροπής στον ΟΤΕ Παιανίας το παράτησα. Έστειλα ένα e-mail στην ΕΕΤΤ εξηγώντας το πρόβλημά μου. Σήμερα πήρα ένα e-mail, αντίγραφο της επιστολής τους προς τον ΟΤΕ το οποίο βασισμένο στο νόμο 3 παρ.15 του Ν.2867/2000 «Οργάνωση και Λειτουργία των Τηλεπικοινωνιών και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 273/Α/2000) ζητά διευκρινίσεις για το θέμα. Ανεξαρτήτως από την έκβαση της κίνησης αυτής θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου για την γρήγορη ανταπόκριση αλλά και το ενδιαφέρον το οποίο δεν περίμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Απο αλλους παντος που εκαναν καταγκελεια για αλλα θεματα π.χ.vivodi δεν ενδιαφερθηκαν καθολου. Τι περιμενεις τωρα να γινει ??? εδω πληρωνουν τοσα προστιμα στην EC και δεν τους καιγεται καρφι.Στην Ελλαδα ζουμε δυστηχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Ακριβώς επειδή ζουμε στην Ελλάδα δεν περιμένω να γίνει κάτι τελικά. Ο ΟΤΕ δεν είναι πρόθυμος να πετάξει από το δίκτυό του μια απαρχαιωμένη τεχνολογία και να παρέχει αυτά που πρέπει. Ωστόσο φαντάστηκα για λίγο τη φάτσα του υπαλλήλου του ΟΤΕ ο οποίος θεωρεί ότι απάντηση στο αίτημα μου για αναβάθμιση της γραμμής είναι το οτι η γραμμή μου είναι σε PCM λες και απευθύνεται σε κάποιον άσχετο που θέλει να εντυπωσιάσει, λέγοντάς μου κάτι που ήδη γνωρίζω. Όταν θα δει μπροστά του οτι ο μαλ... που ήθελε DSL στο Γέρακα, συνεχίζει να θέλει και να το απαιτεί με τη βοήθεια ενός μεγαλύτερου φορέα. Δεν έχει δικαίωμα να μου διαφημίζει Conn-X και λοιπες μαλ... από τη στιγμή που δεν μπορεί να μου τα προσφέρει. Δεν έχει επίσης δικαίωμα να στερεί από την κάθε ιδιωτική εταιρεία ISP τα λεφτά που θα της έδινα αντί να πληρώνω Internet 4 ώρες την ημέρα στα 26.4Kbps! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 pcm@2005 is ντροπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris pcm@2005 is ντροπή. Ξεφτίλα όχι ντροπή! ΔΕν είμαι σε ακριτικό νησί! Δεν είμαι σε κάποιο ξεχασμένο ορεινό χωριό! Είμαι στο Γέρακα! 15 λεπτά από το Ελ. Βενιζέλος! 3 από την Αττική Οδό! 10 από την ΕΡΤ! Μα είμαστε σοβαροί!; Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Τι ψάχνεις εδώ μέσα στην αθηνα και δεν έχουν παντού adsl, άσε ξεφτίλα είμαστε και στην ευρωπαϊκή ένωση...και θέλουμε να λεγόμαστε και ευρωπαίοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 ’λλο να μην φτάνουν τα DSLAM (ετσι δε λεγονται για να δωσουν DSL! Στο Γέρακα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες! Απλά με τον κόφτη στη γραμμή δεν ειναι εφικτη η σύνδεση! Αν ειχα τουλαχιστον μια ολοκληρη PSTN ή ISDN να ελεγα ενταξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Σωτηρη άκου μια ακόμα ντροπή! κοντόπευκο περιοχή αττικής δίπλα στην αττική οδό και σο σταθμό χαλάνδρι πλέον του μετρο φίλος συνδέεεται με 12000bps χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης ο γείονας απο πάνω πιάνει 40κ και του ζητάνε να αλλάξει νούμερα μήπως τυχαία πάει σε άλλο κέντρο και του προκύψει ψηφιακοΠΡΟΚΥΨΕΙ έτσι? δεν εγγυώνται! 2χρονια εκκρεμει αίτηση ISDN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga Σωτηρη άκου μια ακόμα ντροπή! κοντόπευκο περιοχή αττικής δίπλα στην αττική οδό και σο σταθμό χαλάνδρι πλέον του μετρο φίλος συνδέεεται με 12000bps χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης ο γείονας απο πάνω πιάνει 40κ και του ζητάνε να αλλάξει νούμερα μήπως τυχαία πάει σε άλλο κέντρο και του προκύψει ψηφιακο ΠΡΟΚΥΨΕΙ έτσι? δεν εγγυώνται! 2χρονια εκκρεμει αίτηση ISDN κοίτα, αν έπαιζαν αναλογικές χρεώσεις εγώ δε θα χα πρόβλημα, θα το χα όλη μέρα μέσα, αλλά νομίζω ότι ακόμη κι έτσι έχεις χρονοχρέωση λόγω του κέντρου. το κοντόπευκο από εκεί που μένει ο φεανορ είναι 5 λεπτά, οπότε μπορεί να ανήκουν και στο ίδιο κέντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από b52_616 Τι ψάχνεις εδώ μέσα στην αθηνα και δεν έχουν παντού adsl, άσε ξεφτίλα είμαστε και στην ευρωπαϊκή ένωση...και θέλουμε να λεγόμαστε και ευρωπαίοι.... άστα στη σουηδία έχουν 10Mbps και εμείς στην καλύτερη 384-512 (σε σχετικά λογικό κόστος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Στη σουηδια εχουν και 26mb φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Στη σουηδια εχουν και 26mb φιλε! για τα 10Mbps όμως είχα ακούσει κόστος 30 ευρώ το μήνα... προσωπικά και τα 10 μου φτάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Φεβρουάριος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Γαλλια παιδια 20 ευρω το μηνα τα 8Μεγαμπιτια,μαζι με video on demand,voice over ip και οτι αλλο θελετε.ΓΤΠ ειμαστε εδω Τ_Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Τι ειναι pcm??Αμπελοκηπους παντως πριν δυο μηνες εγινε διαθεσιμο.Που ειναι σαν κεντρο σχεδον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 5, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Κάτι εγινε!!!Μέχρι χτες μεγιστη ταχυτητα συνδεσης ειχα τα 28.8 μια φορα το μηνα και συνηθως 26,4! Απο χτες το βραδυ συνδεομαι απο 33.2 μεχρι και 38 με πλεον συνηθισμενα τα 36! Εκανα πολλές δοκιμες (σκεφτηκα μηπως ειχε προβλημα το modem και οι drivers) αλλά τελικά συνεχιζει ετσι. Λετε να εφυγε το PCM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 είσαι καμμένος όμως, έτσι? το χεις καταλάβει πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 5, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris είσαι καμμένος όμως, έτσι? το χεις καταλάβει πιστεύω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Μα που ειναι οι admin! Δεν σου εχω δωσει δικαιωμα να σχολιαζεις! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Σ' ευχαριστώ πολύ. Μα που ειναι οι admin! Δεν σου εχω δωσει δικαιωμα να σχολιαζεις! [loulis koukledes] αντμιν! ουουουου! κάντε μπαν αυτό το κακό agori. [/loulis koukledes] Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 9, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Τελικα επιασε! Σημερα με πηραν απο τον ΟΤΕ και με ενημερωσαν οτι την Παρασκευη θα μου φερουν το modem! Ρωτησα με καχυποψια ποτε θα γινει η μετατροπη της γραμμης και μου ειπαν οτι εχει γινει ηδη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΕΤΤ!!!Να ρωτησω τωρα κατι αλλο. Εχω τηλεφωνικο κεντρο. Που θα συνδεσω το modem και τα φιλτρα; Πριν ή μετα από το κέντρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Τελικα επιασε! Σημερα με πηραν απο τον ΟΤΕ και με ενημερωσαν οτι την Παρασκευη θα μου φερουν το modem! Ρωτησα με καχυποψια ποτε θα γινει η μετατροπη της γραμμης και μου ειπαν οτι εχει γινει ηδη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΕΤΤ!!! Να ρωτησω τωρα κατι αλλο. Εχω τηλεφωνικο κεντρο. Που θα συνδεσω το modem και τα φιλτρα; Πριν ή μετα από το κέντρο; δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβαζες dsl, αλλά μπράβο ps σου χρωστάω έναν σέρβερ. διάλεξε λειτουργικό. να βάλω suseδάκι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.