pug_f_e Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 θελω να κανω μια 2η υδροψυξη , βαζοντας στο κυκλωμα επεξεργστη(core 2 duo) Και καρτα γραφικων (hd 4870).πιστευω μια αντλια 600 λιτρα /ωρα ειναι αρκετη, γιατι σε ενα απρομοιο εχω την mcp655 Και ειναι στη σκαλα 2 απο 5( δηλαδη παει τζαμπα)η ερωτηση μου ειναι οτι εχω διαβασει καλα λογια για τις eheim, αλλα ειδα 3-4 μοντελα eheim στα 600λ/ωραακομα και σε Pet shop εχω δει τετοιεςποια ειναι η γνωμη σας?πειτε μου ακριβως το μοντελο που προτεινετε
dellman Αύγουστος 8, 2010 #2 Αύγουστος 8, 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις πάλι την ίδια τη 665 δεν παίζει κάτι καλύτερο αλλιώς μια L30 θα σε καλύψειδώσε μας ολάκερο το σύστημα πλιτς
pug_f_e Αύγουστος 11, 2010 Author #3 Αύγουστος 11, 2010 βασικα στα 2 μεγαλα e-shop δε βλεπω να υπαρχει..η πλακα ειναι οτι εγω τη πρωτη την ειχα αγορασει 65 ευρω και τωρα ακομα και στο ebay ,αγγιζει το κατοσταρικο...pug_f_e added 3 Minutes and 52 Seconds later...τωρα ειδα που λες και για το συστημαειναι ενας επεξεργαστης 8500, η καρτα γραφικων ειναι η hd4870.τα μπλοκ ειναι ενα nexus και ενα του elven για καρτα γραφικων.η μητρικη ειναι h asus p5k3 deluxeκαι εχω ενα ψυγειο διπλο(χοντρο. οχο λεπτο, Μαλλον alphacool)kai ena ligo megalytero apo Τρανσιτ :038:.Αλλα αρχικα λεω να μη το βαλω το 2ο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.