pug_f_e Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 θελω να κανω μια 2η υδροψυξη , βαζοντας στο κυκλωμα επεξεργστη(core 2 duo) Και καρτα γραφικων (hd 4870).πιστευω μια αντλια 600 λιτρα /ωρα ειναι αρκετη, γιατι σε ενα απρομοιο εχω την mcp655 Και ειναι στη σκαλα 2 απο 5( δηλαδη παει τζαμπα)η ερωτηση μου ειναι οτι εχω διαβασει καλα λογια για τις eheim, αλλα ειδα 3-4 μοντελα eheim στα 600λ/ωραακομα και σε Pet shop εχω δει τετοιεςποια ειναι η γνωμη σας?πειτε μου ακριβως το μοντελο που προτεινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις πάλι την ίδια τη 665 δεν παίζει κάτι καλύτερο αλλιώς μια L30 θα σε καλύψειδώσε μας ολάκερο το σύστημα πλιτς Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 βασικα στα 2 μεγαλα e-shop δε βλεπω να υπαρχει..η πλακα ειναι οτι εγω τη πρωτη την ειχα αγορασει 65 ευρω και τωρα ακομα και στο ebay ,αγγιζει το κατοσταρικο...pug_f_e added 3 Minutes and 52 Seconds later...τωρα ειδα που λες και για το συστημαειναι ενας επεξεργαστης 8500, η καρτα γραφικων ειναι η hd4870.τα μπλοκ ειναι ενα nexus και ενα του elven για καρτα γραφικων.η μητρικη ειναι h asus p5k3 deluxeκαι εχω ενα ψυγειο διπλο(χοντρο. οχο λεπτο, Μαλλον alphacool)kai ena ligo megalytero apo Τρανσιτ :038:.Αλλα αρχικα λεω να μη το βαλω το 2ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.