γερασιμος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 βρισκομαι στην πιστα Colloseum...σε ενα σημειο πρεπει να πηδηξεις τρεις λακους..εχω περασει τον πρωτο, με τα καρφια, και εχω κολησει (απιστευτα) στον δευτερο με τη φωτια...πως το περναω??υπαρχει καποιο κουμπι που περνεις φορα?το σημειο της πιστα ειναι στην ακολουθη photo
tyxeros Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Φεβρουάριος 24, 2005 πρεπει να πηδησεις απο το σωστο σημειο και λιγο ψιλοδιαγωνια. Μην ρωτας ποιο ειναι τωρα.....
Lewnidas Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Φεβρουάριος 25, 2005 Επειδη τωρα το κατεβαζω ,τι λεει το expansion σας αρεσε?Εμενα παντως το painkilller με κα8ηλωσε κανονικα στη καρεκλα!!!Απιστευτη ατμοσφαιρα !!
tyxeros Φεβρουάριος 26, 2005 #4 Φεβρουάριος 26, 2005 Φοβερο και το expansion αλλα μικρο και με καραξενερωσαν τα Video που ειχε.
Lewnidas Φεβρουάριος 28, 2005 #5 Φεβρουάριος 28, 2005 αμαααν τι γραφικα ειναι αυτα ρεε φιλεε ειμαι στη 2η πιστα με το τσιρκο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!MULTIPLAYER δεν εχω δει τι παιζει αλλα το πατσ για τη τελευται εκδοση ειναι 300κατι mb.
γερασιμος Μάρτιος 3, 2005 Author #6 Μάρτιος 3, 2005 παιδια το περασα εκεινο το σημειο πριν 4 μερες (ξεχασα να κανω Post) και προχτες το εληξα...σε οποιον αρεσε το απλο , με αυτο θα λιωσουν απο την κ@@λα!!!αν και μικρο εχει απιστευτες πιστες (οπως το τσιρκο που λεει και ο Lewnidas)..και εννοειται NIGHTMARE, εχει μια πιστα παραπανω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.