Aligator21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Καταρχάς να ρωτήσω τους masters των mods, υπάρχει χρώμμα UV σε sprei ή σε άλλη μορφή; Εαν ναι πως θα σας φαινότανε η παρακάτω ιδέα; Βάφεις όλο το εσωτερικό του κουτιού σε μαύρο ή σε ότι άλλο χρώμμα θέλεις και στον πάτο στου κουτιού ή όπου αλλού νομίζετε βάψεις με UV χρώμμα. Υπάρχουν αυτά τα γράμματα βαφής σε διάφορα μεγέθη. Πχ ας πούμε στον μαύρο πάτο γράψεις με κόκκινο UV χρώμμα την λέξη "Τερας" :P ή ακόμα και επάνω στο Plexy εαν γίνετε. Πως σας φαίνεται η ιδέα; Θα είναι πολύ kits ;;;
Spooky Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Φεβρουάριος 24, 2005 Αν θελεις ριξε μια ματια εδω: http://www.kustompcs.co.uk/ Ειναι αγγλικο site βεβαια αλλα ελλαδα δεν ξερω που εχει. Τουλαχιστον υπαρχει στα σιγουρα UV χρωμα. Τα αλλα παιδια σιγουρα θα ξερουν για ελλαδα. Επισης υπαρχει μεχρι και αυτοκολλητη ταινια UV σε διαφορα χρωματα. Σχετικα με το... Τερας...γουστα ειναι αυτα αν σου αρεσει εσενα τι σε πειραζει τι θα πουν οι αλλοι?
blade_pan Φεβρουάριος 24, 2005 #3 Φεβρουάριος 24, 2005 καλη φαση αυτο...Ελλαδα δεν μπορει να μην το εχει ενα μαγαζι...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 24, 2005 #4 Φεβρουάριος 24, 2005 κυκλοφορουν στα κεντρικα χρωματοπωλειαspray Της Cosmos Lac που αντιδρουν στο Black light....κοκκινο, ροζ, πρασινο, μπλε και κιτρινο...θελουν ομως οπωσδηποτε ασταρι σαν υποστρωμα και βερνικι για τελειωμα....μιας και δεν ειναι και οτι καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας...
Aligator21 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης κυκλοφορουν στα κεντρικα χρωματοπωλεια spray Της Cosmos Lac που αντιδρουν στο Black light.... κοκκινο, ροζ, πρασινο, μπλε και κιτρινο... θελουν ομως οπωσδηποτε ασταρι σαν υποστρωμα και βερνικι για τελειωμα.... μιας και δεν ειναι και οτι καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας... Με χάλασες με αυτό τώρα! Όχι και να ρίξω αστάρι στο pc μου! Αύτό ας το κάνουν οι νερουλάδες που χρείαζονται και μόνωση από την υγρασία (πλάκα κάνω εεε) :P :P Αρχική απάντηση από SpookyΣχετικα με το... Τερας...γουστα ειναι αυτα αν σου αρεσει εσενα τι σε πειραζει τι θα πουν οι αλλοι? Εεεεεε το τέρας ήταν ένα παράδειγμα! Εγώ θέλω να γράψω "Αλιγατοροpc" :D :ppp
DMylonas Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Φεβρουάριος 24, 2005 Πάντα θέλεις δύο καλά χέρια αστάρι, και μετά 2 χέρια χρώμα και τέλος ένα καλό χεράκι βερνίκι... Εγώ το έχω στα καλοκαιρινά σχέδια για το κουτί μου.... Να το κάνω όλο μέσα κόκκινο UV.....
Aligator21 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #7 Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Πάντα θέλεις δύο καλά χέρια αστάρι, και μετά 2 χέρια χρώμα και τέλος ένα καλό χεράκι βερνίκι... Εγώ το έχω στα καλοκαιρινά σχέδια για το κουτί μου.... Να το κάνω όλο μέσα κόκκινο UV..... Θα αξίζει όλο UV;;; Θα σου βγαίνουν τα μάτια και σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα UV εξαρτήματα, δεν ξέρω το κατα πόσο θα είναι καλό το αποτέλεσμα, γνώμη μου πάντα :) Αλήθεια με τι θα το βάψεις DMlylonas; Με κανονικό πινέλο; ή με κάποιο ψεκαστικό (σαν αυτό που έχουν στα φανοποιεία);;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.