Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2005 Ναρκωτικα δεν περνω ,ψυχολογικα προβληματα δεν εχω ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ????????? Εχ8ες το πρωι σηκω8ηκα να φτιαξω ενα καφε αραξα στην υπολογισταρα μου και εβαλα ενα ντιβιντι να καψω για ενα φιλαρακι.Ειχα κατεβασει εδω και πολυ καιρο Των metallica live shit sto san diego to 91 και το 2ο μερος του live ελλειπε τι search εκανα τι system restore τιποταα που8ενα δεν το εβρισκε .Hταν σωσμενο στο 2ο σκληρο μου wd40jb . Μπορει καποιος να μου δωσει καποια εξηγηση ? Γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις τρελλενεσαι!!! :unsure: :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 εαν το κατεβασες απο καποιο προγραμμα που μοιραζει αρχεια μεσω p2p υπαρχουν μερικα με το εξης προβλημα......σε αφηνουν να κατεβασεις οτι θες να ψαξεις και βρεις αλλα μετα την ελευση καποιων ημερων διαγραφουν τα αρχεια απο το συστημα σου για λογους πειρατειας......βεβαια βρεθηκαν πολλες λυσεις....οπως η μετονομασια του αρχειου η αλλαγη θεσης ή η αντιγραφη σε 2ο μπακ απ σημειο.μαλλον κατι τετοιο επαθες.........συνεβαινε με εκδοσεις ΚΑΖΑΑ κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Πρωτη φορα το ακουω αυτο!!! εχω μεινει :-O ποτε δεν το εχω παθει αν και εχω χρησιμοποιησει σχεδον ολα τα p2p... το επισημο KaZaa το εχω κοψει εδω και 2 χρονια βεβαια (ισως και παραπανω) και αντικαταστηθηκε για λιγο καιρο απο το lite που σιγουρα δεν θα ειχε τετοια προβληματα.... Τωρα πλεον παιζω με DC++ (RuleZ), emule sivka και azureus κυριως και δεν ειχα ποτε μα ποτε τετοιο προβλημα! Ψαξε με το getdataback, ειναι πολυ πιθανο να στο βρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Ti ???????????Σιγα μη μου αλλαξει και την επιφανεια εργασιας επειδη του φαινεται φλωρικη!!Φιλε Συγνωμη αλλα αυτο ειναι μεγαλη υπερβολη αν δεν μου δωσεις καποιο λινκ που το διαβασεs ,τοτε 8α 8εωρησω εσενα ψυχασ8ενη ..omgGetdataback χμμμ χλωμο το βλεπω αλλα 8α προσπα8ησω να κανω οτι μπορω!!Α και για ενημερωση σας το λεω απο το ΑRES κατεβασα το βιντεακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 δεν ειναι χλωμο, αν δεν εκανες εγγραφη αρχειων στο δισκο απο τοτε που εξαφανιστηκε το αρχειο θα το βρεις.....τι ειναι το ARES? δωσε λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Δυστυχως αποτυχαμε !!Δεν το βρηκε ¨(http://www.aresgalaxy.org/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.