aggelopas Φεβρουάριος 24, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Οταν το μαθεις καλα,κανε και ενα review της μπαταριας με βγαλσιμο ματιων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 πως να της βγαλω τα ματια δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 24, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Βαλε καμια ταινια να δεις (μην κατσεις και τη δεις ολη),μιλα καθολου,παιξε κανενα παιχνιδι,βαλε καμια εφαρμογη και παιξε και με αυτην,βγαλε φωτογραφιες και μετα δες ποσο κρατησε η μπαταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 24, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 θα δοκιμασω, να δουμε αν ισχυει αυτο που λενε στα review, πως αντεξε 9 ωρες σαν mp3 player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 καλορίζικο Σουηδέ φαίνεται πολύ πρώτο το Qtecι , για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν PSU και θόλωσε το μυαλό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αν σε κάνω πάλι ping, εγώ θα φταίω; Δύο βδομάδες για να πεις "καλορίζικο";... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 αφού δε το είχα δει τότες Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 16, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 look ma! Smartphone ownz me. βρεθηκε και viewer, διαβαζει αρχεια MS office, pdf, και οτιδηποτε μπορει να παει για εκτυπωση απο ΙΕ. τα στελνεις στο μικρο, και πατε για υπνο παρεα.. μεχρι τωρα, σαν κινητο φαινεται να αντεχει 5-6 μερες (με τη χρηση που κανω εγω), αν πλακωθεις στα παιχνιδια 2-3, αλλα ποτέ δε γινεται να βγαλεις ακρη, γιατι αποκλειεται να μην το συνδεσεις με το πισι να φορτωσεις κατι, οποτε θα αρχισει να φορτιζει παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.