plou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2010 καλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι με τον σκληρο μου.... δεν το βρισκει ο υπολογιστης ουτε απο το e sata oute apo to usb . εχω δοκιμασει χιλια 2 πραγματα αλλα απο οτι καταλαβα μαλον τα εφτησε διοτι δεν ακουω να λειτουργει οπως παλια . επισης το πσ μου εκανε παλια κατι νουμερα του στιλ να κολαει αγρια και οταν εκλεινα τον σκληρο απο το κουμπι του τοτε ολα ηταν μια χαρα. μπορειτε να μου πειτε αν μπορω να κανω κατι και πως μπορω να παρω τα αρχεια μου πισω??? υπενθυμιζω οτι δεν βρισκει τον σκληρο. ευχαριστω προκαταβολικα.
takis 7 Ιούλιος 26, 2010 #2 Ιούλιος 26, 2010 βγαλτον απο το κουτι και απο εξωτερικος που ηταν καντον εσωτερικο, δηλαδη βαλτον πανω στη μητρικη με καλωδιο και ρευμα κανονικα.Μετα, ξανανοιξε το πισι και μπες στο bios, δες οτι τον αναγνωριζει, αν ναι θα τον δεις και στα win.Αν δεν τον βλεπει το bios εχεις θεμα...Αν τον βλεπει, βαλε το File scavenger και δες τις οδηγιες του προσεκτικα (εδω ειμαστε και μεις αν χρειαστεις κατι με το προγραμμα).Σε αυτη τη περιπτωση το File scavenger θα στα βρει ολα και θα τα κανεις recover.Δοκιμασε και μας λες.
plou Ιούλιος 26, 2010 Author #3 Ιούλιος 26, 2010 το εκανα ρε γιγαντα ( και σε ευχαριστω για την βοηθεια) αλλα τπτ... ακουγεται ενα μπιιιιιπ στο σκληρο κ δεν τρεχει καν πρεπει να ειναι καμια κεφαλη. αν βρω αλλο σκληρο ιδιου τυπου κ αλλαξω κεφαλη παιζει να δουλεψει??? αν οχι ποσο θα μου παει μια ανακτηση περιπου????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.