thrasos1442169327 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2010 Μου ειχαν κανει δωρο ενα λεξικο mangetta to οποιο εγκατεστησα στο 1=o μου laptop.η εταιρια μου εδωσε το serial τηλεφωνικος αλλα πλεον το pc μου εχει "πεθανει".εχω αγορασει ενα 2=ο laptop αλλα δεν εχω το serial..εχετε καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Ιούλιος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις να τους πάρει ένα τηλέφωνο και πάλι. Από τη στιγμή που έχεις την απόδειξη αγοράς δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε εξυπηρετήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasos1442169327 Ιούλιος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 ειναι δωρο κ το ατομο που μου το αγορασε ηταν λιγο ασχετο..εχει πεταξει τιν απόδειξη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Και πως μίλησες αρχικά με την εταιρεία?http://www.magenta.gr/index.php/Επικοινωνία/ΜΑΤΖΕΝΤΑ.htmlΜιλά μαζί τους Το θέμα κλειδώνει για προφανείς λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.