Jump to content

Αθόρυβα ανεμιστηράκια;

sugoruyo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παλικάρια.

Μήπως θα μπορούσατε να αναφέρετε τι ανεμιστηράκια χρησιμοποιήτε και τι θόρυβο κάνουν.

Με ενδιαφέρουν πραγματικά αθόρυβα 12αρια γιατί το δικό μου είναι κάνει σαν αυτοκίνητο. Δεν είναι κλοκαρισμένο ή πειραγμένο γενικότερα, απλά κάνει πολύ θόρυβο και θέλω να το πυροβολήσω.

Γι'αυτό θα ήθελα να βάλω πραγματικά αθόρυβα ανεμιστηράκια παντού (τροφοδοτικό,κουτί,επεξεργαστής).

Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε έναν ταλείπωρο που χρειάζεται παυσίπονα για να κάτσει ένα διωράκι στον υπολογιστή;

Αρχική απάντηση από Gabriel

Εναλλακτικά μπορείς να δουλέψεις κάποια κοινά fans στα 7V.

φτηνο και καλο...

ουτως ή αλλως τα ανεμιστηρακια που ειναι απολυτως αθορυβα εχουν αθλιες ροες....

καλο θα ειναι να βαλεις τους ανεμιστηρες σε ενα fanbus και μετα καθαρισες...

μπααααααααααα

καπου τα εχω πετυχει και UK στα ιδια χρηματα νομιζω...

αν ευαισθητοποιηθει καποιος εισαγωγεας και τα φερει... κατι γινεται, αλλιως με ομαδικη ή να μας τα στειλει κανει απο UK ισως... λεμε τωρα.......

φωναξε κανεις τον tristeno? :whistling

Πρώτα απ' όλα αν τα έχεις βρει UK γιατί δεν παραγγέλνεις με πιστωτική; Βγάλε μια Attica Gift Card Visa και παράγγειλέ τα. Το KustomPCs τα στέλνει και Ελλάδα με UPS. Από εκεί και πέρα είδα στην Akasa κάτι ανεμιστήρια 12άρια με ροή 44.2 CFM και θόρυβο στα 18dBA. Παράκατω βρήκα μόνο κάποιο CoolerMaster με 11 dBA αλλά πραγματικά άθλια ροή (10.8 CFM).

30E το ενα παει στο kustompcs........ πολυ ακριβια ρε παιδια.....

Ηλια θα δωσεις 150Ε για 5 ανεμηστηρια? (+μεταφορικα)

Γενικοτερα οι τιμες σε UK ειναι φωτια ρε παιδες.... εχει το ΑΚΑSA 120 ultra quiet 12 Λιρες δλδ 17,6Ε, ενω στο e-shop εχει 10,5Ε που εχει και περισσοτερα μεταφορικα κοστη λογικα απο το UK.... τι να λεμε τωρα...

Καμια Γερμανια ψαξτε μηπως τα βρειτε, αλλα θα πρεπει να γνωριζεται γερμανικα... εγω δεν κατεχω!

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 13:27]

Γενικοτερα οι τιμες σε UK ειναι φωτια ρε παιδες.... εχει το ΑΚΑSA 120 ultra quiet 12 Λιρες δλδ 17,6Ε, ενω στο e-shop εχει 10,5Ε που εχει και περισσοτερα μεταφορικα κοστη λογικα απο το UK.... τι να λεμε τωρα...

Καμια Γερμανια ψαξτε μηπως τα βρειτε, αλλα θα πρεπει να γνωριζεται γερμανικα... εγω δεν κατεχω!

Βασικα λιγο πολυ οι τιμες ειναι ιδιες. ’λλα πραγματα ειναι πιο φτηνα στην αγγλια και άλλα στην ελλαδα (με την αγγλια γινεικα να ειναι λιγο πιο φτηνη). Απλα η διαφορες πολλες φορες δεν ειναι τοσο μεγαλες ετσι ωστε να αξιζει να τα παρεις απέξω γιατι με τα μεταφορικα ερχονται τα ιδια ή και πιο ακριβα. Και επισης υπαρχουν και ακομα πιο φτηνα site εκτος απο το overclockers αλλα δεν ξερω αν στελνουν ελλαδα. πχ:

www.dabs.co.uk

www.ebuyer.co.uk

www.microdirect.co.uk

Και ενα παραπανω καλο που εχει η αγγλια πιστευω ειναι οτι κανουν αρκετα καλες προσφορες σε διαφιρα προϊοντα.

Αρχική απάντηση από haris1984 [24-02-2005 10:53]

φτηνο και καλο...

ουτως ή αλλως τα ανεμιστηρακια που ειναι απολυτως αθορυβα εχουν αθλιες ροες....

καλο θα ειναι να βαλεις τους ανεμιστηρες σε ενα fanbus και μετα καθαρισες...

Τι είναι το fanbus; Αν είναι πατέντα δώσε μας λίγο φως.

Αρχική απάντηση από mariosalice [28-02-2005 21:21]

Τι είναι το fanbus; Αν είναι πατέντα δώσε μας λίγο φως.

Το fanbus φιλε μου ειναι ροοστατης που ελεγχεις την περιστροφη ολων των ανεμιστηρων

Ετσι οποτε θελεις εχεις ησυχια με μικτοτερες περιστροφες και οποτε θεσ για @ καλυτερη ψυξη

Βρισκονται παντου αλλα μπορεις να κανεις και μονος σου-λιγακι δυσκολο-

Εχει η Zalman h Qtec κλπ

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Χθες, στις 17:53]

τα δωδεκάρια στο thermaltake tsunami ξέρει κανείς αν κάνουν (πολύ) θόρυβο????/

Για το tsunami δεν ξερω φιλε μου αλλα οι 120 thw coolermaster einai αθορυβοι και αποτελεσματικοι χρησιμοποιω 3 στο stalker και πραγματικα εχω βρει την ησυχια μου!!

:D

Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [Χθες, στις 17:53]

τα δωδεκάρια στο thermaltake tsunami ξέρει κανείς αν κάνουν (πολύ) θόρυβο????/

Σαν παπόρια ακούγονται.Αν δεν έβαζα το aerogate για να ρίξει τις στροφές θα το πέταγα απ'το μπαλκόνι το βρωμόκουτο.

:OT: Πάντως αν ενδιαφέρεσαι γι αυτό το κουτί ΜΑΚΡΥΑ,μόλις έβαλα το tagan δεν μπορούσα να συμμαζέψω τα καλώδια.’βολοι χώροι:OT:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.