kostvin Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2010 http://global.adata-group.com/en/product_show.php?ProductNo=ADT1ZZZBKΠριν από 3 χρόνια αγόρασα αυτό το DVB-T usb για να βλέπω τα ψηφιακά κανάλια της ΝΕΤ και τώρα δεν μπορώ να βρω το cd του. Έψαξα όλο το Internet και δεν μπορούσε να βρω κανένα driver. Αν μπορεί κάποιος πιο σχετικός απο μενα να βρει κάτι θα του ήμουν πολυ ευγνώμνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Ιούλιος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Με μια πολύ γρήγορη αναζήτηση ούτε εγώ είδα κάτι..οπότε μπορείς να στείλεις ένα πολύ ωραίο e-mail στην adata να τους ρωτήσεις από που και πως μπορείς να κατεβάσεις τους drivers για την καρτούλα σου...Πιστεύω ότι θα έχεις σύντομη και γρήγορη απάντηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostvin Ιούλιος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2010 Με μια πολύ γρήγορη αναζήτηση ούτε εγώ είδα κάτι..οπότε μπορείς να στείλεις ένα πολύ ωραίο e-mail στην adata να τους ρωτήσεις από που και πως μπορείς να κατεβάσεις τους drivers για την καρτούλα σου...Πιστεύω ότι θα έχεις σύντομη και γρήγορη απάντηση..Thnx φίλε.Θα δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.