StraKou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2010 παιδιά είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών μου και έπρεπε να κάνω 6-7 βίαια restart για να ανοίξει το pc! μετά από κάποιο καιρό την στιγμή που φόρτωνε τα windows μου πέταγε μπλε οθόνη και έκανε restart! τελικά η κάρτα απεβίωσε και σήμερα δοκίμασα με νέα κάρτα. το pc ανοίγει αμέσως αλλά μου πετάει μπλε οθόνη λέτε ένα format να σώσει την κατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιούνιος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Άλλαξες κάρτα με άλλη της ίδιας εταιρίας (εννοόντας ATI ή nVIDIA);Οι μπλέ οθόνες τί μήνυμα λάθους εμφάνιζαν/εμφανίζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούνιος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 nvidia ήταν και οι δύο κάρτεςη μπλέ οθονη λέει to make sure any new hardware or software is properly installed if it is a new installetion, ask your hardware or software manufacturerany windows updates you might need. if problems continue disable or remove any newly installed hardware or software . disable bios memory options such as caching or shadowingκάτι τέτοιο...(το έβλεπα και με τις δύο κάρτες γραφικών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιούνιος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Πιο κάτω σου βγάζει και ένα technical information στο οποίο υπάρχει ο κωδικός του σφάλματος.Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις clean uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών και ξανά install όπως και να 'φορτώσεις' τις default ρυθμίσεις στο BIOS.Όπως και να χει στην επόμενη μπλε οθόνη κοίταξε πιο ακριβώς είναι το μήνυμα λάθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούνιος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Πιο κάτω σου βγάζει και ένα technical information στο οποίο υπάρχει ο κωδικός του σφάλματος.Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις clean uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών και ξανά install όπως και να 'φορτώσεις' τις default ρυθμίσεις στο BIOS.Όπως και να χει στην επόμενη μπλε οθόνη κοίταξε πιο ακριβώς είναι το μήνυμα λάθους.δεν μπορώ να μπω σε safe mode για να σβήσω drivers..και έβαλα τις default ρυθμίσεις..κάτω κάτω λέει **stop 0x000000E0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Ιούνιος 26, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 Δεν μπορείς να μπεις καν στα Windows;Αν όχι, με ένα format φαντάζομαι θα 'στρώσει'.Επίσης κοίτα αν έχεις συνδέσει την έξτρα τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών, αν υπάρχει. (Πιθανότατα θα το έχεις τσεκάρει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούνιος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 τα αρχεία ένος cd των windows τι μορφή έχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Ιούνιος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 οι μνήμες σου είναι σίγουρα οκ??Δες αν τα έχει παίξει καμία και γιαυτό ''χάνει'' το Pc..αν και νομίζω ότι θέμα software καθαρά είναι...Αν δεν είχε συνδέσει το καλώδιο της κάρτας δεν νομίζω πως θα άναβε καν η οθόνη του..Κάνε κανα bios reset και δοκίμασε με ένα dimακι ram πάνω σε διάφορα slot ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο της μνήμης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StraKou Ιούνιος 27, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 ευχαριστώ παιδιά! έκανα φορμάτ και όλα είναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.