rameliana Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 Ερωτηση....μπορει καποιος να μου πει εναν καλο converter διοτι εχω το sharpgx30i καλο και αγιο αλλα δεν παιζει τα mp3 ως ringtones .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 αν καταλαβα καλα θες ενα conventor να μετατρεπει απο mp3 σε amr?? η οχι??αν ναι παντως κανε ενα search στο google και θα βρεις αρκετα..εγω εχω το AMRconventer Link to comment Share on other sites More sharing options...
rameliana Φεβρουάριος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Θελω εναν converter απο mp3 Η Wav να τα μετατρεπει σε mmf. αλλα να εχει καλη ποιοτητα οχι να ειναι κανενας χαζος.....προτεινεται κατι.Εχω μια ακομα ερωτηση...κατεβασα κατι παιχνιδακια java γιατι δεν τα παιζει το χαζο κινητο μου sharpGX30i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 welcome too the lab ....Καλος ορισες φιλε.... υπαρχουν ηδη καποια site που ασχολουντε με τα κινητα και μονο... www.myphone.gr www.9volto.com μπορει να σε βοηθισουν πολυ περισσοτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.