billpeppas1442169085 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2010 Αν δεν σας είναι κόπος να ξοδέψετε μισό λεπτάκι από τον χρόνο σας για να ψηφίσετε στην ψηφοφορία στο HWbot.org για το αν θα έπρεπε να επιτρέπονται ή όχι οι E.S. επεξεργαστές και κάρτες γραφικών γενικά ή να είναι στις κατατάξεις απλά δίχως πόντους, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.Αν συμμετάσχετε και σε άλλα forum καλό θα ήταν να το προωθήσετε αν μπορείτε και εκεί.The Poll: Allow E.S. or disallow ? - hwbot.org
Skyline1 Ιούνιος 6, 2010 #2 Ιούνιος 6, 2010 Μπορεις να μας πεις τι είναι οι E.S. επεξεργαστές και κάρτες γραφικών ή να μας δώσεις ένα link που να λέει πληροφορίες σχετικά;
TASOS Ιούνιος 6, 2010 #3 Ιούνιος 6, 2010 Μπορεις να μας πεις τι είναι οι E.S. επεξεργαστές και κάρτες γραφικών ή να μας δώσεις ένα link που να λέει πληροφορίες σχετικά;E.S.= Engineering Samplehttp://en.wikipedia.org/wiki/Engineering_sample_(CPU)
billpeppas1442169085 Ιούνιος 7, 2010 Author #4 Ιούνιος 7, 2010 Τα E.S. των Core i7 980X και i5 670 στο overclocking είναι τραγικά καλύτερα από τους κανονικούς της αγοράς ( retail ) [ διαφορές 300MHz και ακόμα παραπάνω ] και έτσι κάποια... φυντάνια χρησιμοποιούνε τους E.S. που παίρνουνε με το κιλό για να παίρνουνε τα top score στο hwbot.
Skyline1 Ιούνιος 7, 2010 #5 Ιούνιος 7, 2010 E.S.= Engineering Samplehttp://en.wikipedia.org/wiki/Engineering_sample_(CPU) Thanks for the info Τα E.S. των Core i7 980X και i5 670 στο overclocking είναι τραγικά καλύτερα από τους κανονικούς της αγοράς ( retail ) [ διαφορές 300MHz και ακόμα παραπάνω ] και έτσι κάποια... φυντάνια χρησιμοποιούνε τους E.S. που παίρνουνε με το κιλό για να παίρνουνε τα top score στο hwbot. Από πού τους αγοράζουνε; Από τις εταιρίες που τους κατασκευάζουν; και αν ναι πως και δεν το κάνουν όλοι αυτό;
billpeppas1442169085 Ιούνιος 7, 2010 Author #6 Ιούνιος 7, 2010 Δεν τα αγοράζουνε... οι περισσότεροι "προνομιούχοι" βασικά.Τα E.S. απαγορεύεται να πωλούνται, και δίνονται από την ίδια την Intel σε κατασκευαστές μητρικών, σε εταιρίες δημιουργίας software ( developers ) και σε reviewers.Οι "μαγκίτες" τους παίρνουνε από την εταιρία που δουλεύουνε, ή μέσω φίλου που δουλεύει σε κάποια εταιρία, είτε με κοννέ που έχουνε στην Intel, είτε παράνομα από το e-bay όπου μερικοί πουλάνε παράνομα φυσικά προϊόντα αγνώστου προελεύσεως και... μεταχείρισης.
Skyline1 Ιούνιος 8, 2010 #7 Ιούνιος 8, 2010 Εγώ πιστεύω το καλύτερο είναι Allow them as normal but in a separate league γιατί έτσι δεν αποκλείεις αυτούς που έχουν τέτοιους επεξεργαστές από το να προβάλουν τις δυνατότητες αυτών των επεξεργαστών ούτε είναι άδικο για τους υπόλοιπους....
schumifer Ιούνιος 8, 2010 #8 Ιούνιος 8, 2010 Δεν έχω λογαριασμό. Θα προτιμούσα να υπάρχει ένα ξεχωριστό blog για δαύτους, αλλά στις επίσημες λίστες να παίζουν όλοι με κομμάτια που πωλούνται
TASOS Ιούνιος 8, 2010 #9 Ιούνιος 8, 2010 Εγώ πιστεύω το καλύτερο είναι Allow them as normal but in a separate league γιατί έτσι δεν αποκλείεις αυτούς που έχουν τέτοιους επεξεργαστές από το να προβάλουν τις δυνατότητες αυτών των επεξεργαστών ούτε είναι άδικο για τους υπόλοιπους....Αυτό ψήφισα και εγώ στο poll.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.