steve_m Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 Ενω συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ(επιτελους μετα απο 2 χρονια αναζητησης!) βλεπω δηλαδη το πορτοκαλι φωτακι να αναβοσβηνει στο νετμοντ πραγμα που σημαινει οτι εχω συνδεθει οταν παω να ανοιξω σελιδα απο εναν απο τους τρεις browsers που εχει το knoppix μου βγαζει το γνωστο windows-like οτι η σελιδα δεν υπαρχειλες και ειμαι off line παταω πανω αριστερα στον browser και βλεπω οτι ειμαι on line τί συμβαινει και δεν ανοιγουν οι σελιδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Μήπως δεν είσαι τελικά on-line...!!! Που ξέρεις ότι το modem σου δουλεύει στο Linux; Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Φεβρουάριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Έχεις βαλει primary και secondary DNS servers του ISP σου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 το μοντεμ δουλευει διοτι οταν συνδεθω στο λειτουργικο αναβει το πρασινο φωτακι(το ιδιο γινεται και στα windows)οσον αφορα το μοντεμ σιγουρα ειμαι on line αφου η κληση και η συνδεση γινονται κανονικα οπως και στα windows.οσον αφορα τα primary και secondary DNS servers του ISP ειτε τα βαλω οπως λεει ο οτενετ ειτε οχι το ιδιο αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αυτά τα δράματα τα έχω ζήσει και στο λίνουξ και στα παραθύρια.Στα παραθύρια,τίποτα λιγότερο από την επανεγκατάσταση δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Τώρα και στο λίνουν όταν μου είχε συμβεί επανεγκατάσταση έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Το knoppix δεν ειναι release Που bootarei απο cd?? Δεν νομιζω να περνει επανεγκατασταση. Ουτε καν σκληρο δισκο δε χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 το knoppix ειναι live cd παρολα αυτα εχει οδηγιες για εγκατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.