RaNd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 Εχω το Cisco C2600 , και πανω του 2 interfaces, ενα 512 και ενα 256 (και ενα ethernet).Ψαχνω καποιο προγραμμα ωστε να μπορω απο snmp να βλεπω χρηση δικτυου ανα ΙΡκαι που συνδεεται αυτη η ΙΡ...Δοκιμασα το Solarwinds αλλα δειχνει ΟΟΛΛΑΑ τα αλλα εκτος απο αυτο....Εχω ηδη εναν web server και μεσω Mrtg παρακολουθω τι γινεται,αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που θελω να βλεπω ποια ΙΡ "λιωνει" το δικτυο...Γινεται αυτο απο Cisco routers με καποια εφαρμογη η μονο μεσα απο *nix firewall... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Δεν ξέρω αν αυτές οι εφαρμογές μπορούν να τραβήξουν τέτοιες info από το snmp. Αυτό που έχω χρησιμοποιήσει (ζόρικο βέβαια και για μεγάλες εγκαταστάσεις) είναι το NNM κομμάτι του Open View (HP) όπου πέρα από το snmp φόρτωνες συγκεκριμένα mibs για κάθε hardware.Για τσέκαρε το netflow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 http://people.ee.ethz.ch/~oetiker/webtools/mrtg/ εδω ειναι η λυση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Φεβρουάριος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Το εχω το MRTG αλλα δεν κανει αυτο που θελω...Μαλλον με κανα sniffer θα κανω δουλεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Eρώτηση ? σε ποιο λειτουργικό το έχεις σηκώσει το mrtg ?Παντως γινετε και με ip με το mrtg σίγουρα αφού το έχω κάνει εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Φεβρουάριος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Ειναι σηκωμενο στον Web server στον οποιο εγω δεν εχω access αυτη τη στιγμη (RedHat)Kαι εκτος αυτου θελω realtime να βλεπω statistics και οχι μεσω web... (Παιζει εμπορικη εφαρμογηπανω απο μισθωμενη και θελω να δω αν φταει η εφαρμογη η καποιος @@ρας που κατεβαζει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 οκ τοτε βαλε ενα ethereal και τον τσίμπησες http://www.ethereal.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.