melissa_virus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 21, 2010 Λοιπόν… Εδώ και μέρες(μπορεί και 2 μήνες! Απλά το pc αυτό το χρησιμοποιώ μόνο για βαριές εφαρμογές και κυρίως αυτή την εβδομάδα το έχω λιώσει…) ακούω έναν δίσκο να κάνει το εξής: είτε χρησιμοποιώ το pc είτε όχι αυτό που ακούω είναι σαν να σβήνει ο δίσκος από μόνος του, και μετά να ξεκινάει πάλι να δουλεύει. Να κάνει δηλαδή ένα zzzziiiiioooouuuuummmmm σαν να αρχίζει να στροφάρει μέσα. (Πολύ κατανοητή η περιγραφή του ήχου!) . Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε ο ένας από τους 2 παλιούς δίσκους που είχα πάνω που βγάζανε και στο HD Tune προβλήματα στο Health. Και επειδή δεν με ενδιέφεραν και ιδιαίτερα τους αποσύνδεσα. Αυτός ο ήχος συνεχίζετε όμως και ανησυχώ… Ερώτημα, μήπως ανησυχώ τσάμπα??? Επειδή αυτό το pc έχει δίσκο wd green επάνω. Μπορεί και 2 τέτοιους να έχει δεν θυμάμαι. Μήπως είναι φυσιολογικό για έναν δίσκο green να κάνει έτσι? Η ονειρεύομαι και πρέπει να ξεκινήσω επειγόντως back up? Το αυτονόητο είναι να τους αποσυνδέσω όλους και να τους δοκιμάζω έναν έναν αλλά επειδή δεν έχω χρόνο, είπα μπας και είναι αυτονόητο οι green να κάνουν έτσι επειδή αλλάζουν τα rpm τους. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάϊος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Λοιπόν… Εδώ και μέρες(μπορεί και 2 μήνες! Απλά το pc αυτό το χρησιμοποιώ μόνο για βαριές εφαρμογές και κυρίως αυτή την εβδομάδα το έχω λιώσει…) ακούω έναν δίσκο να κάνει το εξής: είτε χρησιμοποιώ το pc είτε όχι αυτό που ακούω είναι σαν να σβήνει ο δίσκος από μόνος του, και μετά να ξεκινάει πάλι να δουλεύει. Να κάνει δηλαδή ένα zzzziiiiioooouuuuummmmm σαν να αρχίζει να στροφάρει μέσα. (Πολύ κατανοητή η περιγραφή του ήχου!) . Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε ο ένας από τους 2 παλιούς δίσκους που είχα πάνω που βγάζανε και στο HD Tune προβλήματα στο Health. Και επειδή δεν με ενδιέφεραν και ιδιαίτερα τους αποσύνδεσα. Αυτός ο ήχος συνεχίζετε όμως και ανησυχώ… Ερώτημα, μήπως ανησυχώ τσάμπα??? Επειδή αυτό το pc έχει δίσκο wd green επάνω. Μπορεί και 2 τέτοιους να έχει δεν θυμάμαι. Μήπως είναι φυσιολογικό για έναν δίσκο green να κάνει έτσι? Η ονειρεύομαι και πρέπει να ξεκινήσω επειγόντως back up? Το αυτονόητο είναι να τους αποσυνδέσω όλους και να τους δοκιμάζω έναν έναν αλλά επειδή δεν έχω χρόνο, είπα μπας και είναι αυτονόητο οι green να κάνουν έτσι επειδή αλλάζουν τα rpm τους. Ευχαριστώ.το αυτονοητο ειναι οι green να μην ακουγονταιπροωθηθηκαν ως αθορυβοι και απο προσωπικη εμπειρια δεν ακουγονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Μάϊος 22, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 Ένα backup πάντα χρειάζετε.Ο Green όταν δουλεύει φυσιολογικά δεν ακουγετε, αλλά όταν ξεκινά κάνει κάποιο ήχο.Για τσεκαρε το τροφοδοτικό μήπως δε δίνει σωστό ρεύμα στο δίσκο και σταματά και ξεκινά κάνοντας αυτόν τον ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melissa_virus Μάϊος 22, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 Από θέμα τροφοδοσίας είμαι οκ. Γιατί πριν ήταν σε pc με zalman 620 και τώρα με 750 corsair. και το έκανε και πριν και τώρα δυστυχώς... Θα βγάλω όλους τους δίσκους από πάνω και θα ξεκινήσω να δοκιμάζω με έναν έναν. να δω τι παίζει. αλλιώς δεν γίνετε. Θα ξεκινήσω με έναν 500άρι που έχω αρχίσει να υποπτεύομαι. Αφού οι green είναι ήσυχοι τότε πάω στους πιο παλιούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.