chem_631 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 Καλησπερα, Εχω το εξης προβλημα μετα απο καθαρισμα του υπολογιστη απο ιους και malware (κολησα απο καποιο σιτε πριν καμια ωρα ιους και μετα απο σκαν και καθαρισμα δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο).Ειναι ενας apple (intel core 2 duo E7600 στα 3.06). Ειναι της δουλειας αλλα δεν θελω ακομα να καλεσω τον τεχνικο. Απο οτι βλεπω χαθηκαν οι drivers απο το network adaptor (μαλλον nvidia nforce). Μου βγαζει το θαυμαστικο και δεν δουλευει. Αυτο γινετε μονο στα xp. Υπαρχουν καπου οι οδηγοι μαζεμενοι; Δεν ξερω καν ποια ακριβως καρτα εχω. Δεν μου λεει λεπτομεριες και απο ενα προγραμματακι που βρηκα επισης δεν πηρα πληροφοριες. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antoniomarten Μάϊος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Καλησπερα, Εχω το εξης προβλημα μετα απο καθαρισμα του υπολογιστη απο ιους και malware (κολησα απο καποιο σιτε πριν καμια ωρα ιους και μετα απο σκαν και καθαρισμα δεν μπορω να συνδεθω στο δικτυο).Ειναι ενας apple (intel core 2 duo E7600 στα 3.06). Ειναι της δουλειας αλλα δεν θελω ακομα να καλεσω τον τεχνικο. Απο οτι βλεπω χαθηκαν οι drivers απο το network adaptor (μαλλον nvidia nforce). Μου βγαζει το θαυμαστικο και δεν δουλευει. Αυτο γινετε μονο στα xp. Υπαρχουν καπου οι οδηγοι μαζεμενοι; Δεν ξερω καν ποια ακριβως καρτα εχω. Δεν μου λεει λεπτομεριες και απο ενα προγραμματακι που βρηκα επισης δεν πηρα πληροφοριες. Τι μπορω να κανω;Ευχαριστω προκαταβολικαΑν γνωριζεις ποια ειναι η μητρικη σου και η καρτα δικτυου ειναι ενσωματομενη στην μητρικη(μαλλον θα ειναι)μπαινεις στο site του κατασκευαστη της μητρικης και ψαχνεις τους drivers της μητρικης και συγκεκριμενα lan network drivers.Αν δεν γνωριζεις τι συστημα εχεις κατεβασε πχ everest ωστε να αναγνωρισει το υλικο και να ψαξεις τους αναλογους drivers.Αν ανοιξεις το κουτι μπορεις να δεις την μητρικη και την εκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάϊος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Αν γνωριζεις ποια ειναι η μητρικη σου και η καρτα δικτυου ειναι ενσωματομενη στην μητρικη(μαλλον θα ειναι)μπαινεις στο site του κατασκευαστη της μητρικης και ψαχνεις τους drivers της μητρικης και συγκεκριμενα lan network drivers.Αν δεν γνωριζεις τι συστημα εχεις κατεβασε πχ everest ωστε να αναγνωρισει το υλικο και να ψαξεις τους αναλογους drivers.Αν ανοιξεις το κουτι μπορεις να δεις την μητρικη και την εκδοση.Αυτο κοιταζω τωρα που μου λες (το κουτι δεν μπορω να το ανοιξω γιατι οπως ειπα ειναι apple). Μαλλον ειναι ιντελ αλλα ακομα δεν εχω βγαλει συμπερασμα.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Μάϊος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 με cpu-z ή everest (αν θες για όλο το σύστημα λεπτομερώς) θα βρείς στοιχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Μάϊος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2010 Τελικά ηρθε ο τεχνικος. Εχει το σιντι με τους οδηγους αλλα δεν καταφερε να τους περασει. Οι παλιοι οδηγοι εχουν ιο και ειναι σε καραντινα. Απο βδομαδα παει για φορματ μου ειπε.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.