Snips Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 Είμαι σε υπολογιστή δημοσίας χρήσης και εδώ και 3 εβδομάδες η σελίδα του Λάμπη ανοίγει αυτόματα με τον λογαριασμό μου. Δεν υπάρχει δυνατότητα να παρέμβω στον υπολογιστή με κανέναν τρόπο. Μέσα από τον ΠΡΟΦΙΛ μου γίνεται τίποτα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Πας στο Forum και κατω κατω εχει αποσυνδεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 βρε αδέρφια βάλτε το πάνω δεξιά να το βλέπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 λύσσα κακιά βρε αδερφάκι μου να κάνεις logout γιατί, σε πείραξε κανείς; (την είχα και εγώ αυτή την απορία παλιότερα αλλά μετά σκέφτηκα ''τι να το κάνω...'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 γιατ Αρχική απάντηση από Snips Είμαι σε υπολογιστή δημοσίας χρήσης Γιατί μπορεί να μπεί ο κάθε τουρίστας και να γράφει αρλούμπες....και να την πληρώσω εγώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από SnipsΓιατί μπορεί να μπεί ο κάθε τουρίστας και να γράφει αρλούμπες....και να την πληρώσω εγώ.... αχα! δεν ήξερα ότι με το ''αποσύνδεση'' σβήνονται και τα cookies.... αλλά πάλι αν είναι να ξαναγράφεις κάθε φορά username και password γιατί δεν δηλώνεις απλώς ''no'' στα cookies την πρώτη φορά που θα μπεις (έτσι θα γλυτώνεις τουλάχιστον το στάδιο της αποσύνδεσης) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.