crio Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2010 Καλησπέρα στα αγαπητά μέλη του φόρουμ Σήμερα ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα για μένα κυρίως γιατί επιτέλους έχω στα χέρια μου το πρώτο μου full Copper CPU POT φτιαγμένο με δικό μου σχέδιο. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και μια εικόνα ησούται με χίλιες λέξεις.. Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το CC-Pot Rev 1.0 (Δεν είναι καλά καθαρισμένο,lappαρσμένο) Η εξωτερική όψη του..... Τρύπα για το θερμοζεύγος.... Το εσωτερικό και το πάχος των τοιχωμάτων.......... Εδώ με φορεμένο το πλήρες του κουστουμάκι.... Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον JC_Denton για τις φωτογραφίες και τον Gorillakos για τα Tips.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline1 Μάϊος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Nice!! :023: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Το έχεις δοκιμάσει ήδη ?Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του πάνω στα bench ?Σε ποιά κριτήρια έδωσες περισσότερο βάση ?Το έχεις συγκρίνει με κάποιο άλλο ?Σε αυτά που ρωτάω με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα των θερμοκρασιών,της ταχύτητας αντίδρασης .... και της κατανάλωσης λόγω ΔΝΤ :003:Μπράβο πάντος για την προσπάθεια ... και εύχομαι να σε ικανοποιήσει και το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Μάϊος 18, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Κατ'αρχάς ευχαρστώ για τα καλά λόγια... Το έχεις δοκιμάσει ήδη ? Ελάχιστα διότι ο 1090Τ ή το mobo ήτανε νεκρά. Σε ποιά κριτήρια έδωσες περισσότερο βάση ? Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι γρήγορο στο κοντρολάρισμα δλδ να έχει γρήγορη απόκριση αλλά να μην πέφτει και σαν τρελό. Το έχεις συγκρίνει με κάποιο άλλο ? Σύντομα θα ξέρω πως πάει οπότε θα έχω μέτρο σύγκρισης με GorilloPot-F1-Dragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.