Duff Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2005 λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.. όταν έβαλα τον Σατα τον 300ari απάνω αργεί παρα πολύ στο boot. τον έχω χωρίσει σε 86,100,100..όταν πάει στο windows ΧΡ με την μπλε μπάρα πριν ξεκινήσει φαίνεται ελάχιστα και κάθεται έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και μετά αρχίζει και bootarei.. έχει κανεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δοκιμασε να τον σκαναρεις με το διαγνωστικο εργαλειο που δινει η maxtor.Powermax αν θυμαμαι λεγεται.Θα το βρεις στο σαιτ της Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 εμενα φιλος μου που τον πηρε πριν λιγο καιρο εχει αλλο προβλημα...οταν μπαινει bios και κανει restart ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ!πρεπει να κανει power off και cold boot για να τον δει.....τι καραγκιοζηλικια ειναι αυτα δεν καταλαβαινω...μ/β Albatron px865PE pro II Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Ένα update στο τελευταίο Bios θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 τιποτα......εγινε κ αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.