PGM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Nero 6.6.0.8 Release date: February 21st, 2005 Filesize: 30,15 MB (31624861 bytes) Πληροφοριες Download: Γερμανια: εδώ ***Φαινεται να ειναι down προσωρινα*** Αμερικη: εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Δεν αντέχω άλλο με αυτό το Nero, κάθε 2 εβδομάδες New Update! :/Ξέρετε έχει καμια συμαντική διαφορά από την προηγούμενη έκδοση; Μην την περάσω τζάμπα εαν πχ το update είναι για να συνεργάζετε με περισσότερα DvD/CD - RW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ευχαριστώ.Changelog:New FeaturesAdded LightScribe supportAdded support for DVD-R Dual Layer formatBug FixesThe application did not start in the desired user languageNero failed to correctly identify the source media during a DVD copy processAdded/corrected some small language related GUI changesIt was not possible to enter a file/folder name which contains 0x5c charactersNero wrongly reported 'Not enough space on the disc' in unfinalized multisession compilationsISO9660-1999 was set to all compilations which made the discs unreadable on OS prior to Windows XPNero Express did not offer anymore saving error logfilesAdded localization for the audio plug-in managerResolved a wrong behavior when double clicking on the column separator in Audio and Video compilation viewThe user was still in the ISO view when ISO9660:1999 was enabled in the compilation propertiesThe wrong track number was displayed for playing an audio/video tracks in audio/video compilationsIn (S)VCD compilations, when switching the file system to ISO Joliet; it did not enable Unicode namesRemoved unsupported *.pbm file format from the filter of the open file dialogFor (S)VCD compilation, *.wmf files could not be added anymore and the file preview was not workingIn an audio CD compilation, when clicking the headline to sort the order, the start and end time were not corrected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 τίποτα το καινουργιο έχει. μην κατεβαζω τσαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Το changelog για αυτο το λογο το ποσταρε ο φιλτατος yaputzis (thanks man ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 15:21] Το changelog για αυτο το λογο το ποσταρε ο φιλτατος yaputzis (thanks man ) Να σαι καλά. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Βρε παιδες σερνονται τα λινκς λιγο η μου κανει κολπα μονο εμενα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Iron Stathis [Σήμερα, στις 15:19] τίποτα το καινουργιο έχει. μην κατεβαζω τσαμπα Κι εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που η Ahead βγάζει νέα έκδοση, έλα όμως που θέλω να έχω πάντα τη τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 17:52] Βρε παιδες σερνονται τα λινκς λιγο η μου κανει κολπα μονο εμενα?? Όντως κι εγώ βαρέθηκα. Θα το κατεβάσω σε κανα δυο μέρες μόλις πέσει λίγο η σκόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 υπαρχει και σε τορρεντ αν ψαξει κανεις και με το καινουργιο κολπακι με md5 verifyμπορει καποιος να ειναι και σιγουρος οτι δεν θα κατεβασει αρκουδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Χθες, στις 17:53] Κι εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε φορά που η Ahead βγάζει νέα έκδοση, έλα όμως που θέλω να έχω πάντα τη τελευταία. και εγώ τα ίδια θέλω αλλά........................... με pstn τι δουλειά να κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Iron Stathis [24-02-2005 20:42] και εγώ τα ίδια θέλω αλλά...........................με pstn τι δουλειά να κάνεις Ασε το κατεβαζω εγω τωρα....Αληθεια.... οσοι το κατεβασαν ειδαν καμια διαφορασ σε τιποτε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Μάλλον κανείς! Εγώ πάντω ακόμα με την προηγούμενη είμαι, βαριέμε να κατεβάζω, uninstall/install... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Κι εγώ με την 6.3.1.20 είμαι και εάν δεν βγει κάτι σημαντικό όπως ας πούμε η 7.0 δεν την αλλάζω.Βαρέθηκα τα updates... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Savio Κι εγώ με την 6.3.1.20 είμαι και εάν δεν βγει κάτι σημαντικό όπως ας πούμε η 7.0 δεν την αλλάζω.Βαρέθηκα τα updates... Νομιζω ομως πχ αν πας απο εκδοση 6 σε 7 λεγεται upgrade ομως απο 6.3 σε 6.6 λεγεται update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 11:31] Νομιζω ομως πχ αν πας απο εκδοση 6 σε 7 λεγεται upgrade ομως απο 6.3 σε 6.6 λεγεται update Είπα το αντίθετο;Για αυτό και ανέφερα την 7.0 γιατί θα είναι μία εξ ολοκλήρου νέα έκδοση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Savio Είπα το αντίθετο; Για αυτό και ανέφερα την 7.0 γιατί θα είναι μία εξ ολοκλήρου νέα έκδοση... οκ εγω δεν καταλαβα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από bourlas [24-02-2005 17:18] υπαρχει και σε τορρεντ αν ψαξει κανεις και με το καινουργιο κολπακι με md5 verifyμπορει καποιος να ειναι και σιγουρος οτι δεν θα κατεβασει αρκουδες Πως το κανεις αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Μάρτιος 6, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Πως το κανεις αυτο?? στη σελιδα του nero εχει ενα προγραμματακι md5verify που του δινεις ενα αρχειοκαι σου υπολογιζει το md5 νουμερο που ειναι μοναδικο για καθε αρχειοκατεβαζεις το τορρεντ γκουχου, γκουχου και τσεκαρεις το νουμερο του αρχειουnero.exe το οποιο ειναι το ιδιο με αυτο στην σελιδα του neo αρα το αρχειο αυτο ειναι απο την ahead και οχι απο καποιον μονοφθαλμο !!!! το περνας πανω απο την εγκατασταση που εχεις δωρο απο την αγορα dvd/cd και εισαι οκτελικα τα τορρεντ ειναι τρομερη βοηθεια οταν πρωτο-βγαινει ενα αρχειο service pack ktlοπου λογω μεγαλης ζητησης μπουκωνουν οι servers Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 15, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 βγήκε και το 6.6.0.8ahttp://www.nero.com/en/update_nero6.php?pak=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.