Jump to content

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ.........ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 4Η(!!!!)ΦΟΡΑ.....

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

σιδερενιος man. ειμαι στην ιδια μοιρα με εσενα αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα!!

αλοιωση στο κερας του εσω μυνησκου που χειροτερευει οσο περναει ο καιρος ...απομηναρια απο το basket και ο λογος που το σταματησα!

σιδερενιος!!!

ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΩΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΔΩ Ο ΚΑΝΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΕΛΟ!!!

ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΤΡΕΜΕ ΖΙΖΟΥ!!!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ(ΕΒΑΛΑ ΒΙΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΤΑ...

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!*

*ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ SENTER FOR**

**XANEIΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΣΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ 100 % ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ UΕFA KAI ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...)

Ως πολύπαθος και με αρκετούς μήνες οριζοντίωσης, προσπαθώ να βρω κάτι να σου πω αλλά ξέρω καλά ότι ούτε τα κουράγιο πιάνουν ούτε τα έλα μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κρατήσου λίγο ακόμη και μακάρι ο Θεός να σου δίνει δύναμη.

Όλες οι ευχές μαζί σου ,και μετά τις 2 εβδομάδες ξεκούρασης χαλινάρι στην καρδιά που λέει τρέχα και τσούκου τσούκου λίγο λίγο θα ξαναδυναμώσεις.

ONE DAY AT A TIME

Καλή επιτυχία στην εγχείρηση και κουράγιο

Αυτά δεν είναι τίποτα απολύτως για εμένα και γενικα , έχω περάσει μαρτύρια , δεν πρέπει να σε αγχώνει καθόλου ένα τέτοιο θέμα.

Που θα κανείς την επέμβαση και ποιος ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.