cyberguy Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2010 μηπως γνωριζει καποιος ή εχει το manual απο την ταμιακή μηχανη SAM4S ER-350F? τον ιουλιο που αλλαζει το φπα θελω να το αλλαξω μονος μου για να μην σκασω 50 ευρω για 2 λεπτα δουλεια (οπως εγινε πριν μερικους μηνες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Μάϊος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Για το 350f δεν βρίσκω κάτι με ένα πρόχειρο search, αλλά ίσως το 350(σκέτο) σου κάνει. Δες εδώ: manualEdit: Πολύ καλό site αυτό το scribd μου φαίνεται. Το είχα πετύχει ενώ έψαχνα το manual ενός ραδιοκασετοφώνου αυτοκινήτου και έχει πολλά πράγματα(όχι μόνο manuals). Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Θα το τσεκάρω και εγώ ... γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιος πελάτης μου έχει την 350F Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberguy Μάϊος 7, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Θα το τσεκάρω και εγώ ... γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιος πελάτης μου έχει την 350Fμακαρι να βρεις κατι, καθως η 350 δεν ειναι ιδια με την 350f ή δεν μπορω να βρω απο που αλλαζεις το φπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Αργησα ... αλλά άς υπάρχει για το μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιούλιος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Αργησα ... αλλά άς υπάρχει για το μέλλονΕλπίζω να μη χρειαστεί και άλλη φορά Τάσο και πάει από 23 σε 25%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιούλιος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω, κάθε φορά που κάνεις κάποια μεταβολή στην ταμειακή δεν πρέπει να υπογράψει και το βιβλίο που την συνοδεύει καποιος επίσημος τεχνικός? δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει πχ ο ιδιοκτήτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Ιούλιος 23, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω, κάθε φορά που κάνεις κάποια μεταβολή στην ταμειακή δεν πρέπει να υπογράψει και το βιβλίο που την συνοδεύει καποιος επίσημος τεχνικός? δεν νομίζω ότι μπορεί να το κάνει πχ ο ιδιοκτήτης.Για αλλαγή ΦΠΑ δε χρειάζεται υπογραφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.