Ψυχτρας Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Ειχα 2gb την μνημη της υπογραφης μου.Την ειχα βαλει στο 3ο slot για να μην ξεκουμπωσω ψυκτρα κτλ..κτλ...Ηταν κλοκαρισμενη στα 1740..Με το που εβαλα αλλα 2gb χτες στο slot 4 αναγκαστηκα να κανω clearMos για να μπουταρω.Τωρα ειμαι default αλλα μου κανει κοπλα...Χτες εκανε νερα η οθονη μετα απο κανα μισαωρο Battlefield.Τι μπορει να φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Το manual το έχεις διαβάσει καθόλου?Νομίζω ότι προτείνει να μπαίνουν οι μνήμες ανά 2 slot.πχ slot 1-3 και 2-4Για δες μήπως φταίει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ψυχτρας Μάϊος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Λεει 1-2 τελικα...Μολις τις αλλαξα ομως δεν μου ανοιγε κανενα προγραμμα...Σα να χαθηκαν οι διαδρομες ενα πραγμα.Περασα τα windows απο πανω(μπορει κ να εκανα upgrade,επιδιορθωση).Αργησε αρκετα αλλα τωρα ανοιγουν κανονικα.Χρειαζεται να κανω format η οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.