learner Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και μονο. Τιποτε αλλο. Υπαρχει ατομο που το εχει στην κατοχη του η το εχει οδηγησει καπου? Ακουω εμπειριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 φιλε μακρια απο οτιδηποτε σε Ford. στα συνεργεια αν πας θα τα δεις πιταρισμενα σε καινουρια μοντελα με απιστευτες βλαβες για καινουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Mεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια εχω ακουσει. Αλλα επειδη ενδιαφερομαι για το νεο FOCUS 2 ρωταω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:05] φιλε μακρια απο οτιδηποτε σε Ford. στα συνεργεια αν πας θα τα δεις πιταρισμενα σε καινουρια μοντελα με απιστευτες βλαβες για καινουρια. Συμφωνώ απολύτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από learner Mεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια εχω ακουσει. Αλλα επειδη ενδιαφερομαι για το νεο FOCUS 2 ρωταω ... ειδικα αυτο που ειναι και φρεσκο μοντελο και εχει ενα σωρο κουσουρια , αμαν 666 μακρια . Δε θελεις να το παρεις και μετα απο 300 χλμ να μεινεις απο αντλια νερου πιστεψε με δε σου λεω μπαρουφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Το καλο βεβαια ειναι οτι εχει 5 χρονια εγγυηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 αν εχεις ελευθερο χρονο να γυρνας στα συνεργεια τοτε ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από learner [Σήμερα, στις 23:16] Το καλο βεβαια ειναι οτι εχει 5 χρονια εγγυηση.. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ρε παιδια τοσο αχρηστο ειναι το FOCUS ? :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 κοιτα κανα Honda καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:23] κοιτα κανα Honda καλυτερα Το S2000 κατά προτίμηση :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αν βρειτε κανενα με 20.000 ευρω καινουργιο το αγοραζω για να το ξαναπουλησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από learner [Σήμερα, στις 23:37] Αν βρειτε κανενα με 20.000 ευρω καινουργιο το αγοραζω για να το ξαναπουλησω Αν έβρισκα με 20.000 ευρώ σιγά μην στο πούλαγα.Θα του έκανα ένα ωραιότατο ο/c:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αληθεια τι αυτοκινητα εχετε οι δυο σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από learner Αληθεια τι αυτοκινητα εχετε οι δυο σας? ford έχουν λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 22, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 εγω εχω ενα φιεστα ενος χρονου. τρομαρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Φεβρουάριος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Εγω παλι απο το fiesta 20 μηνες τωρα δεν εχω κανενα παραπονο! Του εχω βγαλει την παναγια και δεν εχει βγαλει καμια βλαβη! Επισης στο συνεργειο δεν εχω πετυχει ποτε κανενα νεο με προβλημα.Φιλος εχει το focus1, 3 χρονια τωρα και μονο για σερβις εχει παει συνεργειο! Τι να πω εγω εχω μονο τα καλυτερα να πω για την ford! Απλα οπως και σε καθε εταιρια μακρια απο μοντελο που δεν εχει κλεισει χρονο στην αγορα! Ολα τα φρεσκα εχουν τα κουσουρια τους!Για το focus2 δεν ξερω τι ακριβως παιζει απο προβληματα εκτως απο το κακασχημο πισω μερος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 κοιταξε κατι απο seat!ητε καινουριο ητε μεταχειρισμενο!τα ibiza ειδικα ειναι σκυλια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka φιλε μακρια απο οτιδηποτε σε Ford. στα συνεργεια αν πας θα τα δεις πιταρισμενα σε καινουρια μοντελα με απιστευτες βλαβες για καινουρια. Βρε παιδια δε μπωρει καποιος να ειναι απολυτος σε τετοια θεματα, ολλα τα καινουργια αυτοκινητα εχουν τα προβληματα τους. Δε μπωρεις να λες "μη παρεις φορντ, ειναι μαπα" απλα δε μπωρει να ειναι ΟΛΑ τα φορντ να ειναι μαπα. Τωρα για το φοκους εγω προσοπηκα δε μπωρω να σου πω, το προηγουμενο το εχω οδηγησει και μου αρεσε πολυ. Παντος ο ειδηκος τυπος εγραψε πολυ θετικα πραματα οπος και για το προηγουμενο μοντελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ο φαδερ έχει το προηγούμενο focus 1.6 το οποίο έχει βγάλει μηδαμινά προβλήματα. Παίζει μεγάλο ρόλο που το πηγαίνεις για service οχι το focus αλλά γενικώς, ευτυχώς έχουμε πέσει σε καλή περίπτωση (εξουσιοδοτημένο ford Λιάπης στο Πολύγωνο για όποιον ενδιαφέρεται). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.