alek333 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2010 Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων. Θα ηθελα την βοηθεια σας. Θελω να αλλαξω ανεμιστηρακι ψυκτρα στο συστημα μου με επεξεργαστη τον Q6600 σε socket775. Μεχρι τωρα δουλευε με την μαμα ψυκτρα αλλα θελει τρελο καθαρισμα και αποφασισα τελικα να την αλλαξω εντελως. Θα ηθελα κατι φτηνο (οχι πανω απο 30ευρω) και καλο (καλυτερο αν μη τι αλλο απο την "μαμα"). Overclocking δεν κανω αρα δεν θα χρειαστω κατι extreme. Το μονο που θα πρεπει να αναφερω ειναι οτι εχω κουτι MIDCASE (για να ξερετε τι παιζει και απο χωρο). Ευχαριστω πολυ οποιον μπορει να βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Μάϊος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2010 AKASA AK-967Ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις με 30 ευρώ.Πάντως το καθάρισμα είναι μακράν πιο φθηνό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek333 Μάϊος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2010 Ευχαριστω πολυ Hodad για την προταση σου απλα σκεφτομουνα μηπως επαιρνα καινουρια και δεν την καθαριζα για κατι αποδοτικοτερο και πιο αθορυβο. Αυτη που μου προτεινες χωραει σε κουτι mid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Μάϊος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Να σαι καλά.Το ότι είναι midi το κουτί δυστυχώς δε λέει και πολλά.Αν μπορείς πες το ακριβές μοντέλο να δούμε διαστάσεις όπως και ποια μητρική έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.