Jump to content

Να δοκιμασω υδροψυξη;;;

Ψυχτρας

Recommended Posts

Καλημερα...

λεω να μπω στην υδροψυξη.Το θεμα ειναι κατα ποσο θα εχω διαφορα θερμοκρασιας απτην τωρινη κατασταση του αερα.Διαθετω 250-280 ευρω..Θελω να ψηξω cpu και καρτα γραφικων...Το θεμα ειναι οτι αν θελησω στο μελλον να αλλαξω καρτα ας πουμε αν θα χρειαζεται να αλλαξω παλι Block(κ αλλα λεφτα)..

Με ενδιαφερει η υδροψυξη να ειναι μεσα στο κουτι.Το κουτι μου ειναι αυτο http://www.bigbruin.com/2008/xaservi_1 ...Εχει πληρες review η σελιδα.Βλεπω οτι εχει ενα μεγαλο κενο πανω,μαλλον για να παιρνει ψυγειο..

Το συστημα που εχω ειναι αυτο της υπογραφης μου.Θα ψωνισω απο Ελλαδα οποτε αν μπορειτε να μου πειτε ακριβως αυτα που πρεπει να παραγγειλω.

Έχεις πάρει φόρα έτσι? :)

Τούμπανο ο AMD.

Πιστεύω ότι για να ψύξεις cpu+vga θα περάσεις τα 300€.

Πηρα φορα ρε συ Viper η αληθεια ειναι..εχεις δικιο..Αφου οπως το λες ειναι τουμπανο στην κυριολεξια ο AMD..Ανεβαινει για πλακα,εγω φταιω;ΕΙμαστε στα 3,9Ghz με 50 full load...Μα σε βαζει στην πριζα...:116:

Λοιπον στο θεμα μας...Θελω κατι αναβαθμησιμο...Αν ψηξω ας πουμε τωρα μονο cpu να μπορω πιο μετα τοτε να ψηξω με την παρουσα υδοψηξη και vga(η και 2 vga ακομα)...

Οποτε ας φτιαξουμε μια φορμουλα που τωρα θα δουλεψουμε μονο cpu αλλα μελλοντικα να μπορουμε να ψυξουμε κ αλλα...

Κοιτάς λοιπόν καλά τα υπάρχοντα topics για την υδρόψυξη, ώστε να καταλάβεις ξεκάθαρα τι καλά και κακά έχει το νεράκι και επίσης να δεις και πώς συνδέονται τα διάφορα εξαρτήματα.

Επίσης ρίξε 1 ματιά στο δικό μου θέμα για το στήσιμο του Phenom αφού είναι και σχετικό με σένα και ειδικά από το post 56 και κάτω.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=44408&page=3

Διαβασα αρκετα θεματα περι υδροψυξης στο forum και οντως ειναι πολυπλοκο θεμα το τι θα διαλεξεις κ πως θα την στησεις...Μηπως για αρχη ειναι καλυτερα να παω σε μια ετοιμη λυση η τσαμπα τα λεφτα;

Ας πουμε αυτη εδω λεει τιποτα;;; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=62FFEE0418E3414698FF96B42C2069D8&pa=CFEF92948661D744A2EA1C09C9DE3D1C

Αυτό που προτείνουν πάντα όσοι ασχολούνται με το άθλημα είναι να κάτσεις να ασχοληθείς και αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να το στήσεις κομμάτι κομμάτι.

Έτσι θα διαλέξεις τα εξαρτήματα που θα σου δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι ετοιματζίδικες λύσεις, βρίσκονται πάντα αρκετά πιο κάτω σε απόδοση.

Ρε συ Viper μιας και εχεις στησει υδροψυξη πες μου μια αντλια,ενα ψυγειο,ενα block και τα παρελκομενα που χρειαζομαι να μην ψαχνομαι 20 μερες...Θα αλλαξω 100 φορες γνωμη.

Απλα επειδη πανω το κουτι μου εχει μια τρυπα,να βρουμε κατι που να βολευει να μπει εκει...Γι'αυτη τη δουλεια το χουν...

το πρωτο Link μου λεει κατι περιεργα...το εxει το πλαισιο;

ρακορ 1/2 παιρνω;ποσα;

σωληνα κανα μετρο;τι αλλο χρειαζομαι;

Να'σαι καλα ρε Viper....με βλεπω να σε ζαλιζω στην τοποθετηση ως προς την σειρα...

το πλαίσιο δε το χει, όμως το έχει και εδώ:

http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1187

πολύ καλή αντλία η mcp655 (έχω 2 τέτοιες σε dual loop system) έχει και διακοπτάκι για να ρυθμίζεις τα L/h ανάλογα με τις ανάγκες σου.. είναι για 1/2'' οπότε για εκεί πας

σωλήνα πιο πολύ απο 1 μετρο αγόρασε μη κάνεις λάθος στο κόψιμό του και ψάχνεσαι χεχε

το πόσα ρακορ θα πάρεις θα εξαρτηθεί από τα πόσα block θα χεις και υπολόγισε και σφιγκτήρες π.χ τα μπλοκ δν έχουν ρακόρ από μόνα τους αρα χρειάζονται και τα 2, ενώ η αντλια έχει ήδη υποδοχές αρα θέλει μόνο σφιγκτήρες για τα σωληνάκια κλπ

προτεινόμενη σειρά εξαρτημάτων στο loop: τανκ-αντλια-block cpu-block gpu-ψυγείο-τανκ-... ώστε από την αντλία να περνάει σχετικά κρύο νεράκι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.