Isolated Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Καλησπερα σε ολους σας! Καθε ποτε αλλαζει το ip σε μια dynamic ip adsl συνδεση? Ειναι στανταρ χρονος η οχι? Προσωπικα εχω το adsl in a box (384\128). Οταν αλλαζει, τι ακριβως γινεται? γιατι ξυπνησα ενα πρωι και ενω εδειχνε συνδεμενο, δεν εκανε τπτ (ενω αν θυμαμαι καλα ειχε μια μικρη ανταλλαγη πακετων) παντως ουτε σελιδες ουτε downloads. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Νομίζω αλλάζει κάθε φορά που συνδέεσαι αν δεν κάνω λάθος αλλιώς παραμένει σταθερό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Φεβρουάριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 δε νομιζω, γιατι οπως ειπα 1-2 φορες που το χω αφησει πολυ ωρα μεσα (οχι και παρα πολυ!) εχει σταματησει να δουλευει....και βγαινω και ξαναμπαινω αναγκαστηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ναι το Dynamic IP είναι που αλλάζει κάθε φορά που συνδέεσαι. Ετσι nickstamat? (Πού 'σαι ρε Κουφαλάκο!!!)Είναι και το άλλο που έχεις πάντα το ίδιο άλλα το έχουν μόνο εταιρίες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αν το dynamic στις ADSL αλλαζε κάθε που ξανασυνδεόσουν, τότε ο καθένας θα είχες static για όσο καιρό ήθελε.Στην Otenet αλλάζει κάθε 3 ημέρες.Μπορείς να ρωτήσεις τη forthnet να σου πούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Προσωπικα με forthnet εχω μεινει και 8 μερες μεσα χωρις προβλημα και χωρις αλλαγη ΙΡ,μετα κοπηκε το ρευμα XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 κατεβασε το παρακατω προγραμμα και δες μονος σου παντος εχει τυχει να αλλαξω10 ip σε μια μερα και απο την αλλη σε 3 μερες ουτε μια φοραhttp://www.tropicdesigns.net/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.