alcohol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2010 Στο ενα pc μου οταν κλεινω τον υπολογιστη κλεινει και η οθονη μαζι του, στο αλλο pc μου αυτο δεν γινεται, πρεπει η οθονη να κλεισει απ το κουμπι της....Μπορω να το κανονισω να κλεινει κι αυτη μαζι με το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgAl Απρίλιος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Στο ενα pc μου οταν κλεινω τον υπολογιστη κλεινει και η οθονη μαζι του, στο αλλο pc μου αυτο δεν γινεται, πρεπει η οθονη να κλεισει απ το κουμπι της....Μπορω να το κανονισω να κλεινει κι αυτη μαζι με το pc?Πιθανόν στο Pc που κλείνει η οθόνη μαζί με τον υπολογιστή, η οθόνη παίρνει ρεύμα από τον υπολογιστή και όχι απευθείας στη πρίζα. Δες το καλώδιο εάν πηγαίνει στο τροφοδοτικό του Pc ή σε πρίζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcohol Απρίλιος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Aσχετως του τι συμβαινει στο pc που κλεινει μαζι του η οθονη, εμενα με ενδιαφερει να κλεινει η οθονη μαζι με το pc, υπαρχει καποιος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.