paoki1442169217 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2010 Καλησπέρα, θα ήθελα για πολλοστή φορά την βοήθεια σας σε ένα θέμα που μου έχει σπάσει τα νεύρα, για να μην πω τίποτα πιό βαρή.Έχω έναν usb εξωτερικό σκληρό western digital 500gb και δεν μπορώ να μεταφέρω ένα αρχείο πάνω από 4,5gb. Μου λέει είναι πολύ μεγάλο το αρχείο, και κάθομαι εγώ σαν καλός βλάκας και σκέφτομαι για ποιό λόγο να κατασκευαστεί κάτι τέτοιο και να μπουν τέτοιοι ανούσιοι φραγμοί. Άρα θα υπάρχει μία λύση την οποία δεν μπορώ να την βρω μόνος μου και θέλω την βοήθεια σας.Ότι έχετε ευχαρίστηση λοιπόν, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Απρίλιος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 προφανώς είναι φορμαρισμένος σε fat32....φορμαρε τον σε ntfs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoki1442169217 Απρίλιος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 ναι το σκέφτηκα αυτό αλλά είναι κάπως δύσκολο γιατί έχω αρκετό πράμα μέσα και πρακτικά αδύνατο να το μεταφέρω κάπου και να το ξαναπεράσω...ήλπιζα για κάποια ποιό πρακτική λύση...σε ευχαριστώ για τον κόπο σου να απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
artking Απρίλιος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Λογικά μπορείς να κάνεις απλά convert χωρίς να χάσεις δεδομένα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος πως. Αν δεν γίνεται από τα windows, ίσως με κάποιο extra προγραμματάκι. Ψάξου λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Απρίλιος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2010 Με Acronis Disk director μπορείς να κάνεις convert.(γίνεται και με άλλα προγράμματα αλλά εγώ αυτό εμπιστεύομαι περισσότερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.