Jump to content

sis σε P4

suboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω παρατηρήσει οτι συστήματα με P4 με chipset sis έχουν πολύ καλύτερη απόκριση σε σχέση με chipset της intel. Δεν μιλάω για συνολικές επιδόσεις αλλά σε κάτι λεπτομέρειες του τύπου δεξί κλικ και τέτοια. Μήπως είναι ιδέα μου?

Νομίζω πώς είναι ιδέα σου.

Μπορεί να ήταν clean install και να μην ήταν φορτωμένο.

Το sis δε το θεωρώ κακό chipset απλά το Intel είναι καλύτερο.

@suboy

Να σε πώ...με Sis645DX (Asus P4S533) και Sis661 (DFI 661FX MLV) δεν παρατήρησα ουτε καλύτερη απόκριση ουτε τίποτα άλλο καλύτερο απο τα αντίστοιχα Intel chipsets (Asus P4B533 845Ε για την πρώτη και Asus P4P800-E DLX 865PE/P4C800-E DLX 875 για την δευτερη)...

• 10 months later...

ειναι παλιό το ποστ αλλα μην κάνω αλλο θέμα...

το smbus controller που δεν βρίσκει drivers sta windows τι ειναι??που θα τους βρω???

το chipset einai sis 645dx σε m/b MSI...

• 2 weeks later...

Sorry που θα απογοητεύσω πολλούς κατόχους Μ/Β με Sis Chipset αλλα παιδιά ΜΑΚΡΙΑ απο SIS. Δουλεύω εδώ και 6-7 χρόνια τεχνικός και τα περισσότερα μηχανήματα που έρχονται με πρόβλημα στη Μ/Β έχουν Sis chipset. Κατά την γνώμη μου το Sis chipset είναι καλό μόνο μέχρι να λήξη η εγγύηση. Μ ε το που λήξει η εγγύηση παρουσιάζουν πρόβλημα.

Και εγω εχω SIS και εδω και 3 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα.

Αντιθετως 2 φιλοι μου με mobo asus και intel chip μετα απο 2 χρονια πηγαν για καινουρια.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.