stylexpc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2010 Αλάνια καλησπέρα. Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Shift + 2 = " , ενώ , Shift+ ''=@.... Πως γίνεται να το αλλάξω??? EeEeEeEeEeEe....eeeee νομίζω πως δεν είναι σωστό.... ??? χε χε Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 GB k/b <-> US k/b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Απρίλιος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Ένας εύκολος τρόπος είναι με κάποιο πρόγραμμα, π.χ. http://webpages.charter.net/krumsick/.Ένας άλλος τρόπος είναι με tweak στη registry.Όλα αυτά βέβαια έχοντας Windows και όχι κάποιο άλλο λειτουργικό.Περίεργο πάντως που έχεις αυτό το πρόβλημα, έτσι στο ξαφνικό σου παρουσιάστηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylexpc Απρίλιος 9, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Έβαλα σήμερα τα 7 και ξέχασα ότι έβαλα την γλώσσα τις GB και όχι τις US.... Είμαι vlks :P Καλά που μου το θύμισες Outlaw.Hodad και **** τα προγράμματα .. Δεν το ήξερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.