Jump to content

2xPIII στα 1000Mhz

Bobi Rhoads

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια θα ηθελα να μου πειτε τι επιδοσεις περιπου θα πλησιαζουν

δυο επεξεργαστες σαν και αυτους που αναφερω πιο πανω?

εννοοιτε οτι δoυλευουν και οι δυο σε ενα mobo!(με 512 ραμ)

Υ.Γ:οταν λεω τι επιδοσεις εννοω να μου πειτε και σε σχεση με εναν

επεξεργαστη!π.χ: ''περιπου ιδιος με ενα celeron 2Ghz''

Ευχαριστω!

Aν θυμάμαι καλά ο Ρ3 έχει 256ΚΒ L2 cache αλλά μπορείς να πεις οτι είναι σαν 2άρης celeron.....

Εγώ που τους έχω και τους δουλεύω ακόμα μπορώ να σου πω ότι είναι στα ίσα με τις επιδόσεις ενός P4 2.4Ghz με 533bus.

Σε παλιότερο ποστ που είχε γίνει με σχετικό θέμα περιγράφω ακριβώς την σύγκρισή των 2χ1000 με εναν 2.4 P4 και εναν 2.0 P4.

3 συστήματα όλα με μνήμες rimm

Κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις το θρεντ...

ps. Η συγκριση είχε γίνει σε rendering του 3dsmax. Καθαρή επεξεργαστική ισχύ δηλαδή.

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 09:53]

Εγώ που ...... και θα το βρεις το θρεντ...

γιατι ημουν 1000% σιγουρος οτι 8α εβρισκα ποστ σου εδωπερα? :snap:

Αρχική απάντηση από Zarras

γιατι ημουν 1000% σιγουρος οτι 8α εβρισκα ποστ σου εδωπερα? :snap:

Τι εννοείς; :unsure:

Αφού έχω άποψη και εμπειρία πάνω σε τέτοιο σύστημα, να μην την πω;

βρε καλα κανεις και την λες...

απλως σου λεω οτι πριν το ανοιξω ηξερα οτι ενα απο τα δυο replies θα ηταν το δικο σου...λολ:fun:

δεν βριζει το παλικαρι!

δηλαδη θα ειναι περιπου ιδιος σε

επεξεργαστικη ισχυ οσο ενας P4 2.4!?

ψάχνω το παλιο θρεντ αλλα πρέπει να χάθηκε μετά την επίθεση στο Λάμπη.

Αν οι εφαρμογές ειναι πολυνηματικές τοτε ναι θα είναι περίπου ίδιος με έναν 2.4 όπως έχω διαπιστώσει.

Αν οι εφαρμογές δεν ειναι πολυνηματικές τοτε φυσικά οχι, δεν θα ειναι.

Εν μέρη ποληνυματικες μπορουν να χαρακτηριστούν και οι εφαρμογες που κάνουν χρήση hyperthreading της Intel, αλλά τα οφέλη ενος συστήματος με 2 cpu φαίνονται ουσιαστικά μονο σε καθαρά πολυνηματικες εφαρμογες.

Μπορούν να επιβεβαιώσουν οι χρήστες Intel μια "έλλειψη" που τους χτυπάει όταν αλλάζουν πλατφόρμα και αφήνουν το hyperthreading πισω.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι ότι διευκολύνει το όλο interaction με τα windows και την χρήση πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα.

Αυτό θα στο κάνει ένα καθαρά διπλό σύστημα ακόμα καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.