Johny1416003182 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22, 2005 Το τελευταίο καιρό το modem μπαίνει μόνο με 31,2 bps ενώ πριν έμπαινε και με 44 bps. Μήπως έχω κάνει τπτ λάθος στη σύνδεση του Modem; Το Modem είναι ένα AMBIENT 56kb EXTERNAL modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Φεβρουάριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ποιον προβαιντερ εχεις? εγω εχω οτενετ και συνδεομαι με 33.200 με το γιου' ες ρομποτικς σε γιου εσ μπι.καπου στο μανουαλ λεει οτι αν ο προβαιντερ δε υποστηριζει v92 θα συνδεεται με 33.200....δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..αν ξερει κανεις τιποτα ας πει- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Windows update and optional hardware updates exeis kanei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Και αλλος στο φορουμ το ιδιο προβλημα ειχε.Ενας φιλος μου και αυτος μπαινει με τετοιες ταχυτητες μονο που αυτος εμπαινε και πιο κατω με 14.4 και 28.8:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 δοκιμασε να κανεις αυτο: μπες με μια αλλη συνδρομη μερικες φορες και μετα ξαναμπες με αυτην! κουφο ε? εγω ειχα 2 συνδρομες DialUp (τωρα εχω ADSL ) απο εκει που εμπενε με 45 ξαφνικά αρχισε να μπενει με 31! τοτε εμπενα με την αλλη συνδεση και η αλλη εμπενε με 45! μετα απο καιρο αυτη αρχιζε να μπενει να ε 31! τοτε εμπενα με την αλλη και εμπενε με 45! :confused: αστειο ακουγεται ε? περιεργα πλασματα αυτα τα PC ρε παιδι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Το έχω πει χιλιάδες φορές αλλά το λέω και ξαλαφρώνω... Ο ΟΤΕ μου έχει PCM γραμμή! Μέγιστη ταχύτητα 28.8:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny1416003182 Φεβρουάριος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Δηλαδή μπορεί να μην μπορεί να λυθεί και να φταίει η γραμμή; Μάλλον θα πάρω ένα εσωτερικό modem με 9 και θα δω. Εγώ μπαίνω με TELLAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Φεβρουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 τελικα μην σε ανησυχει τοσο η ταχυτητα που αναγραφει αλλα ποσο γρηγορα παει σε ριαλ ταιμ.εμενα ας πουμε λεει 33200 αλλα κατεβαζω με 5κιλομπαιτ ανα δευτερολεπτο δηλαδη πραγματικη ταχυτητα 40000. και μια αλλη φορα ειχα κανει μια μουφια και εμπαινα υποτιθεται με 115200 με το μοντεμακι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Η ταχύτητα που λέει στο εικονίδιο της σύνδεσης στη γραμμή συστήματος, είναι η ταχύτητα εκείνη τη στιγμή που έγινε η σύνδεση και δεν είναι ενδεικτική για τη ταχύτητα που έχεις γενικότερα κατά τη διάρκεια της σύνδεσης. Δοκίμασε να κάνεις κάποιο bandwidth test.http://us.mcafee.com/root/speedometer/default.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_V Μάρτιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Εγω καποτε συνδεομουν με 14 και πηγα κατευθειαν στον οτε...Ηρθαν οι τυποι και ειδαν οτι αυτον που ειχε κανει την συνδεση της γραμμης ειχε βαλει κατι σαν splitter και σε μια γραμμη ειχε συνδεση αρκετες απο οτι μου ειχαν πει.Πηγα και βρηκα μετα τον προισταμενο του οτε στην περιοχη μου και μου λεει την ατακα την καλη τοτε "αφου εισαι και φοιτητης και θα εισαι συνεχεια μεσα βαλε isdn" Ελεος!!!! Τελικα εκανα μια μικρη φασαρια και ηρθαν οι τεχνικοι ξανα και με εβαλαν σε αλλη γραμμη που ηταν αλλος ενας και απο τοτε συνδεομαι στα 33.Πηγαινε μια βολτα απο τον οτε ... κατι μπορει να βγαλεις απο εκει πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Μάρτιος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 αν μπλεξεις με αυτους δε ξεμπλεκεις ευκολα.προτιμοτερο να περιμενεις για φθηνο ντι εσ ελ. ποιο γρηγορα θα ερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.