Jump to content

Προφανής(?) απάντηση σε χαζή απορία...

Necro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το thermaltake armor και στο πάνω πάνω slot είναι σαν ένα μικρό κουτάκι ας πούμε που έχει το floppy, και δεξία του τα power on/reset.

Σήμερα εγκατέστησα ένα δεύτερο dvd-r burner και επειδή κάπως προφανώς έσπρωξα το πάνω αυτό κουτάκι μάγκωσε/σφήνωσε κάτι έγινε τέλοσπάντων και χρειάστηκε λίγο ξεχαρβάλωμα για να μπει στη θέση του. Μέσα σε αυτό καταλήγουν τα καλωδιάκια για το κουμπί power, τα 2 φωτάκια κτλ. Όμως είναι κλειστό μαζί με το floppy και επειδή γίνεται ένα μπέρδεμα στα καλώδια δε μπορώ να το τραβήξω προς τα έξω να τσεκάρω τις καλωδίωσεις.

Τώρα λοιπόν παρά το ότι όλα δουλεύουν καλά, το φωτάκι που έδειχνε ότι λειτουργεί ο σκληρός, πλέον δεν αναβοσβήνει. Προφανώς από το ξεχαρβάλωμα το καλωδιάκι έφυγε από την υποδοχή του πριν το φωτάκι. Στη μητρική είναι όλα ΟΚ πάντως και τα έχω σφίξει καλά.

Η ερώτηση είναι η εξής: επειδή πραγματικά δεν γίνεται να το ξανασυνδέσω εκεί που είναι χωμένο υπάρχει περίπτωση να έχει ξεγυμνωθεί το καλώδιο ή κάτι παρόμοιο και να πάρω καμιά φωτιά? Αφού γελάσετε, ενημερώστε με :p

δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα....αν σου βγαλω μια φωτω με το αυτοσχεδιο power για να ανοιγει το pc θα παθεις την πλακα σου ισα με 5 γυμνα καλωδια μεχρι στιγμης δεν εχουμε παρει φωτια...τωρα αν εχει μεινει κανενα σιδερακι μπορει να γινει κανενα βραχυκηκλωμα και απλα να σου σβησει το pc παντως καλο θα ηταν να δεις τι γινετε με αυτο το πραματακι....

δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα....αν σου βγαλω μια φωτω με το αυτοσχεδιο power για να ανοιγει το pc θα παθεις την πλακα σου ισα με 5 γυμνα καλωδια μεχρι στιγμης δεν εχουμε παρει φωτια...τωρα αν εχει μεινει κανενα σιδερακι μπορει να γινει κανενα βραχυκηκλωμα και απλα να σου σβησει το pc παντως καλο θα ηταν να δεις τι γινετε με αυτο το πραματακι....

πολλά δεν νομίζω και πολλά καλό θα ήταν μου πετάς και με τρελαίνεις :030: τέσπα κυρίως σπάστηκα και απλά φοβάμαι μη πάρουμε καμιά φωτιά από μια χαζομάρα...

Η ερώτηση είναι η εξής: επειδή πραγματικά δεν γίνεται να το ξανασυνδέσω εκεί που είναι χωμένο υπάρχει περίπτωση να έχει ξεγυμνωθεί το καλώδιο ή κάτι παρόμοιο και να πάρω καμιά φωτιά? Αφού γελάσετε, ενημερώστε με :p

Έτσι όπως περιέγραψες το πρόβλημα δεν πολύ κατάλαβα ποια καλώδια έχουν βγει και τι ακριβώς έχει γίνει. Το θέμα είναι πως η κατάσταση στο κουτί σου δεν είναι καλή. Εγώ έχασα ένα PSU για παράδειγμα επειδή δεν ήταν καλά συνδεδεμένο το καλώδιο του floppy (δεν ήταν και καινούριο το τροφοδοτικό οπότε δεν άντεξε). Αυτό που θέλω να πω είναι πως καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο να τακτοποιήσεις τα καλώδια ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!:023:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.