Jump to content

αναβάθμιση απο 2700 cl2->3000 cl??

Teodor_ch

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω¨

ga-7n400pro2 rev2

athlon xp 2600

2x256 cl2 kingston hyper-x (κιτ)

2 ελέυθερα slots και dual channel

θέλω να μάθω αν αξίζει το dual channel και "δίνει" στο σύστημα μου ή απλά υπάρχει.

τώρα θέλω να προσθέσω μνήμη και να φτάσω το γίγα

τί μου προτείνετε να προσθέσω?

ΔΕΝ πειράζω το σύστημα μιας και με ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα παρά η ταχύτητα.

το οικονομικό είναι πρόβλημα :...:

τον κωδικό δε μπορώ να τον δώ τώρα μιας και το πσ είναι αθηνα.σε μια βδομάδα θα τον έχω αν χρειάζεται πουθενα.

γιατί ρωτάς?

δηλαδή τί μου προτείνεις να κάνω??

υπόψιν οτι παίζω και κανένα παιχνιδάκι που κ που :D

Κοιτα εχω την ελαφρα βεβαιοτιτα οτι τα τσιπακια των μνιμων σου ειναι ΒΗ και αμα ψαξεις στο φορουμ θα δεις τι σειμενει αυτο...

Εχω ακριβως το ιδιο κιτακι αλλα τις εχω ξεβρακώσει,αμα ενδιαφερεσε στειλε μυνημα

κοίτα.θέλω να δουλεύουν και να μη βγάζουν προβλήματα στα διάφορα τεστ.

στο ρελαντί θα τις έχω εγώ εξάλλου.αν τις πουλάς στείλε μου τιμή και αν μπορείς σε 1-2 βδομάδες ανταλλαγή αθηνα.

δεν θέλω να βάλω διαφορετικές επάνω για τη σταθερότητα.

τις βρήκα καινούργιες 49ευρώ η 256άρα

Αυτες που βρηκες δεν ειναι κατα 90% ΒΗ οποτε μαλλον δεν θα παιξουν και θα χασεις κατα 99% το 2-2-2-5........

Για εμενα τα ΒΗ αξιζουν και για μετεπιτα μεταβαση α64 ή και ιντελ,θα παιζεις και σε πολυυυ ψηλα φσβ 2-2-2-5 αν εχεις ρευμα να δωσεις......

Τις πήρα 130 αμα θες θα δουμε....

ΥΓ:Ο μονος λογος πολησης ειναι το οτι θελω 1 γβ και 4 στικς δεν παιζουν στο ΜΣΙ με 2-2-2-5 1Τ

απο το σιτε τησ κινγκστον πιάνουν 2-2-2-5-1

130 τισ πήρες και εγώ αν θέλω τισ πέρνω 100!

το θέμα είναι να τις βρώ φθηνότερα ή να βάλω άλλες πάνω στο 1γίγα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.